Beskytt bedriften din mot økende svindel med ID-beskyttelse

ID-beskyttelse gir døgnkontinuerlig nettmonitorering og varsler umiddelbart deg, ditt selskap, og dine ansatte hvis viktige opplysninger som foretaksnummer, e-post, telefonnummer, kortnummer eller andre personlige data kommer på avveie.

Intelligent monitorering

ID-monitorering

Intelligent monitorering i sanntid av en av verdens største databaser med lekket informasjon, som dekker alt fra chatterom til svarte markeder og andre steder for ulovlig handel, søker etter lekkede telefonnumre. Ved funn av informasjon, vil det umiddelbart sendes varsler for rask handling.

Denne monitoreringen omfatter både kredittstatus og offentlige data knyttet til personnummer. Ved kredittsjekker utført i ditt navn eller endringer i dine opplysninger hos offentlige instanser, vil varsler bli sendt ut.

E-post monitorering

Intelligent monitorering i sanntid av en av verdens største databaser for datainnbrudd, inkluderer alt fra chatterom til svarte markeder og andre ulovlige handelsplattformer. Når personlig informasjon blir funnet, vil det umiddelbart sendes ut informasjon om hva som er lekket og anbefalte tiltak.

Telefon monitorering

Nettsider bruker ofte telefonnummer for innlogging eller verifisering. Hundrevis av sider på Dark Web skannes for informasjonslekkasjer. Ved funn av ditt telefonnummer, vil en advarsel med detaljer om hendelsen og anbefalte tiltak bli sendt.

Kredittopplysninger

Intelligent monitorering av kreditdata i sanntid gir innsikt i endringer i kredittverdighet, der raske endringer kan signalisere potensielt ID-tyveri. Proaktive varsler er utformet for å informere om mulige svindelforsøk.

Du får detaljert oversikt over selskapets kreditthistorikk og varsler ved kredittsjekker utført på selskapets navn. Dette er avgjørende for å handle raskt dersom det oppdages forsøk på misbruk i form av uautoriserte lån eller kjøp.

Monitorering av bankkort

Intelligent monitorering i sanntid av en av verdens mest omfattende databaser for datainntrengning, som omfatter alt fra chatterom til svarte markeder og andre ulovlige handelsplattformer.

Ved oppdagelse av et inntrengnings forsøk, vil en umiddelbar advarsel bli sendt ut med detaljer om hendelsen og foreslåtte tiltak for å håndtere situasjonen.

Få hjelp

Advarslene forbedres ved å legge til mer informasjon. Dette gir brukerne mer detaljert informasjon og tydelige råd om hva de bør gjøre for å løse problemet.

Du vil få grundigere forklaringer på hva hendelsen er, hva den betyr, og hva du spesifikt kan gjøre for å beskytte deg om det trengs.

Slik virker det

Klikk på mailen/sms`en du har fått fra IDNor og aktiver din konto

Legg til de opplysningene du ønsker at skal monitoreres. 

Tildel dine inntil 5 ansatte sine respektive brukere

Vi varsler deg dersom dine opplysninger er på avveie

Gå inn på portalen og få informasjon om hva som har skjedd, og hva du bør gjøre.

Scroll til toppen