5 gode grunner til å velge SMB Mobil

Ser du etter et rimelig bedriftsabonnement med den beste datahastigheten - også ute i distriktet? Da trenger du ikke lete lenger. Her får du 5 gode grunner til å velge SMB Mobil.

5 gode grunner til å velge SMB Mobil

1. Full Telenor-dekning

SMB Mobil er tilknyttet Telenor sitt mobilnett, det betyr at du som kunde får tilgang til det beste 4G-nettet i landet, med det største og mest utbredte nettverket med flest basestasjoner. Telenor står også i fronten på utvikling av 5G-nett, noe våre kunder i SMB Mobil selvsagt får benytte seg av.

Et hurtig og pålitelig datanett gjør arbeidshverdagen enkel og effektiv. Enkelte tilbydere av bedriftsabonnement tar høyere priser for raskere datahastighet, det mener vi blir helt feil. Hos oss har alle like god tilgang på data, uansett hvilket abonnement du velger.

Les mer om full Telenor-dekning her.

2. Lave kostnader

Billigere bedriftsabonnement skal du lete lenge etter. Faktisk har SMB Mobil et av de rimeligste mobilabonnementene for mindre bedrifter på markedet. Fastpris på abonnement med 10 GB datapakke i måneden får du til bare 299 kroner. For de som trenger mye data kan du få hele 100 GB til kun 499 kroner i måneden! Fri tale, SMS og MMS er selvsagt inkludert i alle abonnenter, og du får data rollover på alle datapakker under 100 GB i måneden.

Her kan du se en oversikt over våre abonnenter.

3. Høy datahastighet - også i distriktene

Høy datahastighet er helt nødvendig for de fleste bedrifter. Når du skal bestille abonnement med datapakker er det viktig at du ikke bare tenker mengder data, men også hastigheten på mobilnettet. Den største forskjellen merker du i distriktene, der kan treg datahastighet skape en del trøbbel i arbeidsdagen. Med SMB Mobil får den beste datahastigheten inkludert i abonnementet - uansett hvilket du velger. Med full Telenor-dekning kan du nyte godt av de mange basestasjonene til Telenor som garanterer høy datahastighet, også i distriktene.

Med SMB Mobil kan du jobbe effektivt, uansett om du er på kontoret eller på hytta.

4. Den beste kundeservicen

SMB Mobil har kanskje den beste kundeservicen på markedet. Hos oss blir du ikke møtt av upersonlige chat-roboter, men av hyggelige og hjelpsomme mennesker som står klare til å svare på det du skulle lure på og hjelpe deg med en gang du trenger det. Vårt mål er alltid å gjøre kunden fornøyd, og vi strekker oss hele tiden for å bli bedre.

Les mer om vår kundeservice her.

5. Mobilabonnement laget for mindre bedrifter

Det er ikke bare store bedrifter som har behov for bedriftsabonnement til sine ansatte. Mobilen har blitt et helt nødvendig arbeidsverktøy for de fleste bedrifter. Den er viktig for å holde kontakten med kunder og kollegaer, for å organisere arbeidsdagen, søke opp viktig informasjon, få tilgang til interne systemer og markedsføre seg. Våre abonnementer er spesifikt tilpasset mindre bedrifter, slik at du får det mest hensiktsmessige abonnementet for din virksomhet.

Fastpris 1 GB

179 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
 • Data Rollover

Fastpris 5 GB

239 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
 • Data Rollover

Fastpris 10 GB

279 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
 • Data Rollover
Gjelder bestilling før 1. Juli. Ordinær pris 299.

Fastpris 20 GB

399 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
 • Data Rollover

Fastpris 100 GB

479 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
Gjelder bestilling før 1. Juli. Ordinær pris 499.

God sommer med dobbel data

01 juli 2022

Det er sommer og flere benytter sommermånedene til å dra i parken, på festival, uteservering og reise. Dette gjør at vi bruker mer mobildata enn ellers, og i den forbindelse har vi valgt å gi alle våre nye og eksisterende kunder dobbel data i juli.

Scroll til toppen