5 gode grunner til å velge SMB Mobil

Ser du etter et rimelig bedriftsabonnement med den beste datahastigheten - også ute i distriktet? Da trenger du ikke lete lenger. Her får du 5 gode grunner til å velge SMB Mobil.

5 gode grunner til å velge SMB Mobil

1. Full Telenor-dekning

SMB Mobil er tilknyttet Telenor sitt mobilnett, det betyr at du som kunde får tilgang til det beste 4G-nettet i landet, med det største og mest utbredte nettverket med flest basestasjoner. Telenor står også i fronten på utvikling av 5G-nett, noe våre kunder i SMB Mobil selvsagt får benytte seg av.

Et hurtig og pålitelig datanett gjør arbeidshverdagen enkel og effektiv. Enkelte tilbydere av bedriftsabonnement tar høyere priser for raskere datahastighet, det mener vi blir helt feil. Hos oss har alle like god tilgang på data, uansett hvilket abonnement du velger.

Les mer om full Telenor-dekning her.

2. Lave kostnader

Billigere bedriftsabonnement skal du lete lenge etter. Faktisk har SMB Mobil et av de rimeligste mobilabonnementene for mindre bedrifter på markedet. Fastpris på abonnement med 10 GB datapakke i måneden får du til bare 299 kroner. For de som trenger mye data kan du få hele 100 GB til kun 499 kroner i måneden! Fri tale, SMS og MMS er selvsagt inkludert i alle abonnenter, og du får data rollover på alle datapakker under 100 GB i måneden.

Her kan du se en oversikt over våre abonnenter.

3. Høy datahastighet - også i distriktene

Høy datahastighet er helt nødvendig for de fleste bedrifter. Når du skal bestille abonnement med datapakker er det viktig at du ikke bare tenker mengder data, men også hastigheten på mobilnettet. Den største forskjellen merker du i distriktene, der kan treg datahastighet skape en del trøbbel i arbeidsdagen. Med SMB Mobil får den beste datahastigheten inkludert i abonnementet - uansett hvilket du velger. Med full Telenor-dekning kan du nyte godt av de mange basestasjonene til Telenor som garanterer høy datahastighet, også i distriktene.

Med SMB Mobil kan du jobbe effektivt, uansett om du er på kontoret eller på hytta.

4. Hyggelig kundeservice

SMB Mobil har kanskje den beste kundeservicen på markedet. Hos oss blir du ikke møtt av upersonlige chat-roboter, men av hyggelige og hjelpsomme mennesker som står klare til å svare på det du skulle lure på og hjelpe deg med en gang du trenger det. Vårt mål er alltid å gjøre kunden fornøyd, og vi strekker oss hele tiden for å bli bedre.

Les mer om vår kundeservice her.

5. Mobilabonnement laget for mindre bedrifter

Det er ikke bare store bedrifter som har behov for bedriftsabonnement til sine ansatte. Mobilen har blitt et helt nødvendig arbeidsverktøy for de fleste bedrifter. Den er viktig for å holde kontakten med kunder og kollegaer, for å organisere arbeidsdagen, søke opp viktig informasjon, få tilgang til interne systemer og markedsføre seg. Våre abonnementer er spesifikt tilpasset mindre bedrifter, slik at du får det mest hensiktsmessige abonnementet for din virksomhet.

Fastpris 1 GB

179 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
 • Data Rollover

Fastpris 5 GB

239 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
 • Data Rollover

Fastpris 10 GB

299 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
 • Data Rollover

Fastpris 20 GB

399 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
 • Data Rollover

Fastpris 50 GB

439 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
 • Data Rollover
Inntil 34 GB inkludert i EU.

Fastpris 100 GB

499 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
Inntil 34 GB inkludert i EU.

Hvorfor vi valgte Telenor-dekning for SMB Mobil

18 juli 2024

Når vi i SMB Mobil valgte Telenor som vår nettverksleverandør, var det basert på nøye vurdering av dekning, pålitelighet og fremtidig utvikling. Her er hovedgrunnene til hvorfor Telenor-dekningen er det beste valget for små og mellomstore bedrifter.

Nok en gang beste bedriftsabonnement - både for juni og juli

09 juli 2024

Vi i SMB Mobil er veldig stolte av å kunngjøre at vi nok en gang har vunnet to av fire kategorier for bedriftsabonnement på Bytt.no, både for juni og juli 2024. Denne gjentatte utmerkelsen viser at vårt fokus på pris, kvalitet og kundetilfredshet gir resultater. Vi takker alle våre kunder for deres støtte og tillit.

Digital sikkerhet for små og mellomstore bedrifter

08 juli 2024

Mange små og mellomstore bedrifter mangler beredskapsplaner, noe som gjør dem sårbare for cyberangrep med potensielt katastrofale konsekvenser. Når jobb og privatliv blandes på samme enhet, blir en pålitelig sikkerhetsløsning enda viktigere. I dette blogginnlegget ser vi nærmere på noen av de vanligste truslene og hvordan SMB Mobil kan hjelpe deg med å beskytte deg mot dem.

Scroll til toppen