6 gode grunner til å velge SMB Mobil

Å finne den rette mobiloperatøren for din bedrift kan være en utfordring, men hvis du ikke bytter iblant ender du ofte opp med å betale mer enn du trenger. Det er mange faktorer å vurdere, og det kan være vanskelig å vite hva som er viktigst. Her er seks gode grunner til at SMB Mobil er det beste valget for din bedrift:

6 gode grunner til å velge SMB Mobil

1. Faste lave priser og tilpassede løsninger for små bedrifter

Vår målsetning er å være prisleder for mindre bedrifter på fastprisabonnement med full Telenordekning. Med hele 8 ulike fastprisabonnementer kan du finne det som passer din bedrifts behov best. Vi tilbyr også to ulike bedriftsnettløsninger, slik at du betaler for de funksjonene du faktisk trenger.

2. "Full Fart" på alle abonnement uten ekstra kostnad

Tid er penger, særlig for mindre bedrifter. Derfor inkluderer alle våre abonnementer "Full Fart"- som gir maksimal datahastighet uten ekstra kostnader. Det gjør at du kan jobbe mer effektivt og fokusere på det som virkelig teller uten å betale ekstra for det!

3. SMB Mobil skal være et grønt mobilselskap!

I SMB Mobil er vi opptatt av miljøet. Vi bidrar indirekte til å redusere transport-utslipp ved å tilby digitale løsninger og har et samarbeid med KAPO for klimakompensasjon. Gjennom klimakreditter fra KAPO støtter vi miljøprosjekter i både Panama og Tanzania. Vi tilbyr også kun brukte telefoner i nettbutikken vår som et miljøvennlig og prisgunstig alternativ.

4. Garantert pålitelighet med Telenor-dekning

SMB Mobil er tilknyttet Telenor-nettet, noe som betyr at du kan nyte full Telenor-dekning. Telenor har Norges raskeste, mest stabile og best geografisk dekkende mobilnett, som gir våre kunder en optimal opplevelse av mobiltjenester. Du kan nyte en sømløs og rask tilkobling uansett hvor du er i landet både på 4G og 5G.

5. Dedikert og personlig kundeservice

God kundeservice er mer enn bare å svare på spørsmål. Det handler om å skape en relasjon med kundene våre. Uansett størrelsen på bedriften din, vil du oppleve den samme graden av oppmerksomhet og omsorg fra vårt kundeservice-team. Vi er her for å hjelpe deg, enten det er tekniske utfordringer eller spørsmål om abonnementet ditt. Hos SMB Mobil har vi ikke et storkunde team som gir de større kundene bedre service, men vi er opptatt av at alle kunder skal ha like god oppfølging!

6. Prisgaranti

SMB Mobil skiller seg ut ved å tilby prisgaranti i avtaletiden som den eneste aktøren i bedriftsmarkedet. Dette betyr at prisen på ditt fastprisabonnement forblir den samme i enten 24 eller 36 måneder, uavhengig av endringer i konsumprisindeksen som andre operatører ofte justerer for.


Når kvalitet møter dedikasjon: SMB Mobils valg av Telenor for optimal dekning

25 september 2023

Det er en grunn til at ordet 'dekning' har blitt et nøkkelord i mobilbransjen, spesielt i et land som Norge med sin varierte geografi. For deg og din bedrift, være seg en liten lokal butikk eller en større nasjonal aktør, er pålitelig mobildekning avgjørende. Vi i SMB Mobil er stolte av å levere Telenors pålitelige dekning til alle våre kunder, slik at du alltid er tilkoblet.

Nyt sommeren uten bekymringer: Slik tar du vare på telefonen din!

25 juli 2023

Sommeren byr på mange opplevelser, enten det er hjemme i Norge under skiftende værforhold, eller på solfylt ferie i utlandet. Uansett hvor vi er, har vi som regel med oss mobiltelefonen. Men hvordan beskytter du mobiltelefonen din mot sommerens utfordringer? Vi i SMB Mobil AS har samlet noen gode tips for å ta vare på telefonen din i sommer!

Ubegrenset data i en data-drevet verden

05 juli 2023

I dagens data-drevne verden lanserer vi Ubegrenset SuperRask. Vårt nye mobilabonnement gir ubegrenset data og høy fart for å opprettholde din bedrifts effektivitet. Les videre for å oppdage hvorfor Ubegrenset SuperRask er det riktige valget for din bedrift.

Scroll til toppen