BankID app – en enkel og trygg løsning

For å skape en raskere løsning til kundene skal BankID på mobil bli erstattet med BankID-appen. Utfasingen vil starte i september, og da vil det ikke lenger være mulig å aktivere BankID på mobil. Vi har derfor samlet litt informasjon og tips til bruk av BankID-appen her.   

BankID app – en enkel og trygg løsning

Nytt, raskere og tryggere

BankID-appen ble lansert i 2020, og det er allerede 1,5 millioner nordmenn som har tatt i bruk appen. Appen skal gjøre bruken av BankID raskere, ved å korte ned innloggingstiden fra 30 sekunder med BankID på mobil til 10 sekunder med BankID-appen. Ved bruk av appen skal man også få beskjed om hvilket brukersted som ønsker å benytte BankID.

 

Utfasingen

Fra september vil det ikke lenger være mulig å aktivere nye brukere hos BankID på mobil. Dette blir erstattet med bruk av kodebrikke eller BankID-appen. Dersom du har brukt BankID på mobil over lengre tid kan det hende at din BankID er utløpt. Da må du bestille nytt BankID-sertifikat hos din bank. Det kan være noe leveringstid på dette, så det er lurt å bestille nytt BankID-sertifikat i god tid.

 

Last ned BankID-appen:

Appen kan lastes ned herfra (krever iOS 12/Android 6 eller nyere):

Guide fra BankID på hvordan du bruker appen 

  1. Velg BankID, ikke BankID på mobil

  2. Velg BankID-app som metode

  3. Godkjenn varsel på telefonen. Har du Apple-telefon eller -nettbrett, kan du holde fingeren på varselet, og godkjenne derfra uten å åpne appen.

  4. Skriv inn BankID-passordet. Snart vil det være mulig å logge inn ved å bruke ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykk eller PIN-kode.

Kjøp "ny" mobil med god samvittighet

23 september 2022

I september startet vi salget av nesten nye mobiler i vår nettbutikk. Nå kan du spare både penger og miljøet ved å kjøpe den neste mobilen hos oss!

God sommer med dobbel data

01 juli 2022

Det er sommer og flere benytter sommermånedene til å dra i parken, på festival, uteservering og reise. Dette gjør at vi bruker mer mobildata enn ellers, og i den forbindelse har vi valgt å gi alle våre nye og eksisterende kunder dobbel data i juli.

Scroll til toppen