BankID app – en enkel og trygg løsning

For å skape en raskere løsning til kundene skal BankID på mobil bli erstattet med BankID-appen. Utfasingen vil starte i september, og da vil det ikke lenger være mulig å aktivere BankID på mobil. Vi har derfor samlet litt informasjon og tips til bruk av BankID-appen her.   

BankID app – en enkel og trygg løsning

Nytt, raskere og tryggere

BankID-appen ble lansert i 2020, og det er allerede 1,5 millioner nordmenn som har tatt i bruk appen. Appen skal gjøre bruken av BankID raskere, ved å korte ned innloggingstiden fra 30 sekunder med BankID på mobil til 10 sekunder med BankID-appen. Ved bruk av appen skal man også få beskjed om hvilket brukersted som ønsker å benytte BankID.

 

Utfasingen

Fra september vil det ikke lenger være mulig å aktivere nye brukere hos BankID på mobil. Dette blir erstattet med bruk av kodebrikke eller BankID-appen. Dersom du har brukt BankID på mobil over lengre tid kan det hende at din BankID er utløpt. Da må du bestille nytt BankID-sertifikat hos din bank. Det kan være noe leveringstid på dette, så det er lurt å bestille nytt BankID-sertifikat i god tid.

 

Last ned BankID-appen:

Appen kan lastes ned herfra (krever iOS 12/Android 6 eller nyere):

Guide fra BankID på hvordan du bruker appen 

  1. Velg BankID, ikke BankID på mobil

  2. Velg BankID-app som metode

  3. Godkjenn varsel på telefonen. Har du Apple-telefon eller -nettbrett, kan du holde fingeren på varselet, og godkjenne derfra uten å åpne appen.

  4. Skriv inn BankID-passordet. Snart vil det være mulig å logge inn ved å bruke ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykk eller PIN-kode.

Når kvalitet møter dedikasjon: SMB Mobils valg av Telenor for optimal dekning

25 september 2023

Det er en grunn til at ordet 'dekning' har blitt et nøkkelord i mobilbransjen, spesielt i et land som Norge med sin varierte geografi. For deg og din bedrift, være seg en liten lokal butikk eller en større nasjonal aktør, er pålitelig mobildekning avgjørende. Vi i SMB Mobil er stolte av å levere Telenors pålitelige dekning til alle våre kunder, slik at du alltid er tilkoblet.

6 gode grunner til å velge SMB Mobil

01 september 2023

Å finne den rette mobiloperatøren for din bedrift kan være en utfordring, men hvis du ikke bytter iblant ender du ofte opp med å betale mer enn du trenger. Det er mange faktorer å vurdere, og det kan være vanskelig å vite hva som er viktigst. Her er seks gode grunner til at SMB Mobil er det beste valget for din bedrift:

Nyt sommeren uten bekymringer: Slik tar du vare på telefonen din!

25 juli 2023

Sommeren byr på mange opplevelser, enten det er hjemme i Norge under skiftende værforhold, eller på solfylt ferie i utlandet. Uansett hvor vi er, har vi som regel med oss mobiltelefonen. Men hvordan beskytter du mobiltelefonen din mot sommerens utfordringer? Vi i SMB Mobil AS har samlet noen gode tips for å ta vare på telefonen din i sommer!

Scroll til toppen