Beskytt deg mot digitale trusler og sikre din mobil med nettvern+ fra SMB Mobil

I dagens digitale verden er det viktigere enn noen gang å beskytte sin digitale tilstedeværelse og personvern mot potensielle trusler på nettet. Derfor tilbyr vi i SMB Mobil nå nettvern+ som et tilleggsprodukt til våre mobilkunder. Les videre for å lære mer om hva nettvern+ er, hvordan det fungerer, og hvorfor det kan være en god investering for å beskytte din digitale tilstedeværelse.

Beskytt deg mot digitale trusler og sikre din mobil med nettvern+ fra SMB Mobil

Hvorfor er nettvern+ viktig?

I dagens digitale verden er det stadig flere trusler på nettet som kan true personvern og sikkerhet. Skadelige nettsider, phishing og virus er bare noen av de mange risikoene man kan møte på. Derfor er nettvern+ en viktig investering for å beskytte deg selv og din digitale tilstedeværelse mot disse truslene. Med nettvern+ kan du surfe på nettet med større trygghet og få beskyttelse mot potensielle trusler og angrep.

Hva er nettvern+:

Nettvern+ er et filter som ligger i selve nettverket og har som formål å beskytte brukerne mot skadelige nettsider som for eksempel inneholder phishing, virus, skadelige programmer og andre digitale trusler. Tjenesten fungerer ved å blokkere tilgangen til nettsider som er kjent for virus eller falske, og gir dermed ekstra sikkerhet og trygghet når man surfer på nettet.

Hvorfor investere i nettvern+?

Investering i nettvern+ kan være en god strategi for å beskytte sin digitale tilstedeværelse og personvern. Ved å blokkere tilgangen til skadelige nettsider, kan nettvern+ bidra til å unngå potensielle økonomiske og omdømmemessige konsekvenser av et sikkerhetsbrudd. Dette kan være spesielt viktig for små og mellomstore bedrifter, som kan være ekstra sårbare for cyberangrep.

Nettvern+ fra SMB Mobil

Som leverandør av mobilabonnement til bedrifter, er vi i SMB Mobil opptatt av å levere trygge og pålitelige tjenester til våre kunder. Derfor tilbyr vi nå nettvern+ til 29,- i måneden som en del av vårt tjenestetilbud. Våre kunder kan dermed surfe enda tryggere og være beskyttet mot potensielle trusler på nettet. Ta kontakt med oss for å lære mer om vårt nettvern+tilbud.


Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

05 februar 2024

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Overtegnet emisjon i SMB Mobil

14 november 2023

SMB Mobil er en mobiloperatør som utfordrer det etablerte mobilmarkedet ved å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter. Med økende investorinteresse og klare vekstambisjoner, er SMB Mobil en katalysator for endring i mobilmarkedet. I dette innlegget vil vi presentere hvordan vi skiller oss fra andre aktører i bransjen.

Scroll til toppen