Beskytt deg mot digitale trusler og sikre din mobil med nettvern+ fra SMB Mobil

I dagens digitale verden er det viktigere enn noen gang å beskytte sin digitale tilstedeværelse og personvern mot potensielle trusler på nettet. Derfor tilbyr vi i SMB Mobil nå nettvern+ som et tilleggsprodukt til våre mobilkunder. Les videre for å lære mer om hva nettvern+ er, hvordan det fungerer, og hvorfor det kan være en god investering for å beskytte din digitale tilstedeværelse.

Beskytt deg mot digitale trusler og sikre din mobil med nettvern+ fra SMB Mobil

Hvorfor er nettvern+ viktig?

I dagens digitale verden er det stadig flere trusler på nettet som kan true personvern og sikkerhet. Skadelige nettsider, phishing og virus er bare noen av de mange risikoene man kan møte på. Derfor er nettvern+ en viktig investering for å beskytte deg selv og din digitale tilstedeværelse mot disse truslene. Med nettvern+ kan du surfe på nettet med større trygghet og få beskyttelse mot potensielle trusler og angrep.

Hva er nettvern+:

Nettvern+ er et filter som ligger i selve nettverket og har som formål å beskytte brukerne mot skadelige nettsider som for eksempel inneholder phishing, virus, skadelige programmer og andre digitale trusler. Tjenesten fungerer ved å blokkere tilgangen til nettsider som er kjent for virus eller falske, og gir dermed ekstra sikkerhet og trygghet når man surfer på nettet.

Hvorfor investere i nettvern+?

Investering i nettvern+ kan være en god strategi for å beskytte sin digitale tilstedeværelse og personvern. Ved å blokkere tilgangen til skadelige nettsider, kan nettvern+ bidra til å unngå potensielle økonomiske og omdømmemessige konsekvenser av et sikkerhetsbrudd. Dette kan være spesielt viktig for små og mellomstore bedrifter, som kan være ekstra sårbare for cyberangrep.

Nettvern+ fra SMB Mobil

Som leverandør av mobilabonnement til bedrifter, er vi i SMB Mobil opptatt av å levere trygge og pålitelige tjenester til våre kunder. Derfor tilbyr vi nå nettvern+ til 29,- i måneden som en del av vårt tjenestetilbud. Våre kunder kan dermed surfe enda tryggere og være beskyttet mot potensielle trusler på nettet. Ta kontakt med oss for å lære mer om vårt nettvern+tilbud.


Mobilappene som hjelper deg med å få mest mulig ut av påskeferien din

31 mars 2023

Påsken er en tid for å koble av, nyte naturen og tilbringe tid med familie og venner. Med mobiltelefonen i lomma kan du imidlertid også få enda mer ut av påskeopplevelsene dine. Her er noen apper og tjenester som kan hjelpe deg å planlegge og gjennomføre påskeaktiviteter på mobilen din.

Den skjulte prisen av økt mobilbruk: Hvordan det påvirker vår helse

07 mars 2023

Mobiltelefoner har blitt en integrert del av våre liv, og vi bruker dem til blant annet å kommunisere med venner og familie, gjøre jobben vår eller rett og slett bare som tidsfordriv. Selv om det kan være mange fordeler med å bruke mobiltelefoner, kan overdreven bruk også ha negative konsekvenser for vår helse.

Vinterferie på hytta med Norges raskeste nett

17 februar 2023

Det er snart vinterferie og for mange nordmenn betyr dette hyttetur med familie og venner. Mange velger også å flytte kontoret til hytta. Da er god nettilgang og mobildekning avgjørende, og med full Telenor-dekning kan vi gjøre drømmen om hyttekontor til virkelighet.

Scroll til toppen