Beskytt deg mot digitale trusler og sikre din mobil med nettvern+ fra SMB Mobil

I dagens digitale verden er det viktigere enn noen gang å beskytte sin digitale tilstedeværelse og personvern mot potensielle trusler på nettet. Derfor tilbyr vi i SMB Mobil nå nettvern+ som et tilleggsprodukt til våre mobilkunder. Les videre for å lære mer om hva nettvern+ er, hvordan det fungerer, og hvorfor det kan være en god investering for å beskytte din digitale tilstedeværelse.

Beskytt deg mot digitale trusler og sikre din mobil med nettvern+ fra SMB Mobil

Hvorfor er nettvern+ viktig?

I dagens digitale verden er det stadig flere trusler på nettet som kan true personvern og sikkerhet. Skadelige nettsider, phishing og virus er bare noen av de mange risikoene man kan møte på. Derfor er nettvern+ en viktig investering for å beskytte deg selv og din digitale tilstedeværelse mot disse truslene. Med nettvern+ kan du surfe på nettet med større trygghet og få beskyttelse mot potensielle trusler og angrep.

Hva er nettvern+:

Nettvern+ er et filter som ligger i selve nettverket og har som formål å beskytte brukerne mot skadelige nettsider som for eksempel inneholder phishing, virus, skadelige programmer og andre digitale trusler. Tjenesten fungerer ved å blokkere tilgangen til nettsider som er kjent for virus eller falske, og gir dermed ekstra sikkerhet og trygghet når man surfer på nettet.

Hvorfor investere i nettvern+?

Investering i nettvern+ kan være en god strategi for å beskytte sin digitale tilstedeværelse og personvern. Ved å blokkere tilgangen til skadelige nettsider, kan nettvern+ bidra til å unngå potensielle økonomiske og omdømmemessige konsekvenser av et sikkerhetsbrudd. Dette kan være spesielt viktig for små og mellomstore bedrifter, som kan være ekstra sårbare for cyberangrep.

Nettvern+ fra SMB Mobil

Som leverandør av mobilabonnement til bedrifter, er vi i SMB Mobil opptatt av å levere trygge og pålitelige tjenester til våre kunder. Derfor tilbyr vi nå nettvern+ til 29,- i måneden som en del av vårt tjenestetilbud. Våre kunder kan dermed surfe enda tryggere og være beskyttet mot potensielle trusler på nettet. Ta kontakt med oss for å lære mer om vårt nettvern+tilbud.


Når kvalitet møter dedikasjon: SMB Mobils valg av Telenor for optimal dekning

25 september 2023

Det er en grunn til at ordet 'dekning' har blitt et nøkkelord i mobilbransjen, spesielt i et land som Norge med sin varierte geografi. For deg og din bedrift, være seg en liten lokal butikk eller en større nasjonal aktør, er pålitelig mobildekning avgjørende. Vi i SMB Mobil er stolte av å levere Telenors pålitelige dekning til alle våre kunder, slik at du alltid er tilkoblet.

6 gode grunner til å velge SMB Mobil

01 september 2023

Å finne den rette mobiloperatøren for din bedrift kan være en utfordring, men hvis du ikke bytter iblant ender du ofte opp med å betale mer enn du trenger. Det er mange faktorer å vurdere, og det kan være vanskelig å vite hva som er viktigst. Her er seks gode grunner til at SMB Mobil er det beste valget for din bedrift:

Nyt sommeren uten bekymringer: Slik tar du vare på telefonen din!

25 juli 2023

Sommeren byr på mange opplevelser, enten det er hjemme i Norge under skiftende værforhold, eller på solfylt ferie i utlandet. Uansett hvor vi er, har vi som regel med oss mobiltelefonen. Men hvordan beskytter du mobiltelefonen din mot sommerens utfordringer? Vi i SMB Mobil AS har samlet noen gode tips for å ta vare på telefonen din i sommer!

Scroll til toppen