Nok en gang beste bedriftsabonnement - både for juni og juli

Vi i SMB Mobil er veldig stolte av å kunngjøre at vi nok en gang har vunnet to av fire kategorier for bedriftsabonnement på Bytt.no, både for juni og juli 2024. Denne gjentatte utmerkelsen viser at vårt fokus på pris, kvalitet og kundetilfredshet gir resultater. Vi takker alle våre kunder for deres støtte og tillit.

Nok en gang beste bedriftsabonnement - både for juni og juli

Våre vinnende abonnementer

Middels Data (5-9 GB): Dette er vårt mest populære bedriftsabonnement, perfekt tilpasset for normalt mobilbruk i bedrifter. Det gir tilstrekkelig data for de fleste daglige behov.

Superbruker (20+ GB): Ideelt for ansatte som alltid må være tilgjengelige og på nett. Dette abonnementet er ypperlig for kontinuerlig deling av mobilen som WiFi, videokonferanser og andre dataintensive oppgaver.

Forutsetningene for kåringen

Bytt.no vurderer mobilabonnement basert på en kombinasjon av pris, vilkår og tusenvis av brukeromtaler. Vår evne til å levere utmerket og personlig kundeservice, samt konkurransedyktige priser, har hjulpet oss å skille oss ut i markedet. Dette bekrefter at vår målsetning om å være prisleder for mindre bedrifter på fastprisabonnement med full Telenor-dekning og uten begrensning på datahastighet, er på rett vei.

Hvorfor velge SMB Mobil?

  • Prisledende: Vi jobber hardt for å være prisledere for mindre bedrifter som ønsker full Telenor-dekning og maksimal datahastighet.
  • Kundeservice: Vårt dedikerte team er klare til å gi deg personlig kundeservice av høy kvalitet.
  • Telenor dekning: Alle våre kunder får full Telenor-dekning og maksimal datahastighet som standard.
  • Fleksibilitet: Vi tilbyr abonnementer som tilpasses bedriftens behov, enten dere ønsker små eller store datapakker.

Ta kontakt

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å finne den perfekte løsningen for din bedrift!


Hvorfor vi valgte Telenor-dekning for SMB Mobil

18 juli 2024

Når vi i SMB Mobil valgte Telenor som vår nettverksleverandør, var det basert på nøye vurdering av dekning, pålitelighet og fremtidig utvikling. Her er hovedgrunnene til hvorfor Telenor-dekningen er det beste valget for små og mellomstore bedrifter.

Digital sikkerhet for små og mellomstore bedrifter

08 juli 2024

Mange små og mellomstore bedrifter mangler beredskapsplaner, noe som gjør dem sårbare for cyberangrep med potensielt katastrofale konsekvenser. Når jobb og privatliv blandes på samme enhet, blir en pålitelig sikkerhetsløsning enda viktigere. I dette blogginnlegget ser vi nærmere på noen av de vanligste truslene og hvordan SMB Mobil kan hjelpe deg med å beskytte deg mot dem.

SMB Mobil vinner beste bedriftsabonnement i juni 2024

19 juni 2024

Vi i SMB Mobil er stolte av å kunngjøre at vi har vunnet to av fire kategorier for bedriftsabonnement på Bytt.no for juni 2024. Dette er en viktig anerkjennelse for oss, og vi takker alle våre kunder for tilliten.

Scroll til toppen