SMB Mobil vinner beste bedriftsabonnement i juni 2024

Vi i SMB Mobil er stolte av å kunngjøre at vi har vunnet to av fire kategorier for bedriftsabonnement på Bytt.no for juni 2024. Dette er en viktig anerkjennelse for oss, og vi takker alle våre kunder for tilliten.

SMB Mobil vinner beste bedriftsabonnement i juni 2024

Våre vinnende abonnementer

Middels data (5-9 GB): Det mest populære bedriftsabonnementet, tilpasset normalt mobilbruk for bedrifter. Dette abonnementet gir tilstrekkelig data for de fleste daglige behov.

Superbruker (20+ GB): Perfekt for ansatte som alltid må være tilgjengelige og på nett. Dette abonnementet passer for kontinuerlig deling av mobilen som WiFi, videokonferanser, og andre dataintensive oppgaver.

Forutsetningene for kåringen

Bytt.no vurderer mobilabonnement basert på en kombinasjon av pris, vilkår og ikke minst tusenvis av brukeromtaler. Vår evne til å levere god og personlig kundeservice samt konkurransedyktige priser har hjulpet oss å skille oss ut i markedet. Dette viser at vår målsetning om å være prisleder for mindre bedrifter på fastprisabonnement med full Telenor-dekning, uten begrensning på datahastighet, er på rett vei.

Hvorfor velge SMB Mobil?

  • Prisledende: Vår målsetning er å være prisleder for mindre bedrifter som vil ha full Telenor-dekning og full datahastighet.
  • Kundeservice: Hos oss i SMB Mobil er vi dedikerte til å gi deg personlig kundeservice av et dyktig team.
  • Telenor dekning: Alle kunder får full Telenor dekning og full datahastighet som standard.
  • Fleksibilitet: Våre abonnementer tilpasses etter bedriftens behov, enten dere ønsker små eller store datapakker.

Ta kontakt

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å finne den perfekte løsningen til din bedrift!


Hvorfor vi valgte Telenor-dekning for SMB Mobil

18 juli 2024

Når vi i SMB Mobil valgte Telenor som vår nettverksleverandør, var det basert på nøye vurdering av dekning, pålitelighet og fremtidig utvikling. Her er hovedgrunnene til hvorfor Telenor-dekningen er det beste valget for små og mellomstore bedrifter.

Nok en gang beste bedriftsabonnement - både for juni og juli

09 juli 2024

Vi i SMB Mobil er veldig stolte av å kunngjøre at vi nok en gang har vunnet to av fire kategorier for bedriftsabonnement på Bytt.no, både for juni og juli 2024. Denne gjentatte utmerkelsen viser at vårt fokus på pris, kvalitet og kundetilfredshet gir resultater. Vi takker alle våre kunder for deres støtte og tillit.

Digital sikkerhet for små og mellomstore bedrifter

08 juli 2024

Mange små og mellomstore bedrifter mangler beredskapsplaner, noe som gjør dem sårbare for cyberangrep med potensielt katastrofale konsekvenser. Når jobb og privatliv blandes på samme enhet, blir en pålitelig sikkerhetsløsning enda viktigere. I dette blogginnlegget ser vi nærmere på noen av de vanligste truslene og hvordan SMB Mobil kan hjelpe deg med å beskytte deg mot dem.

Scroll til toppen