Det beste mobilabonnementet for mindre bedrifter?

SMB Mobil har kanskje det beste mobilabonnementet for mindre bedrifter med faste lave priser. Vi strekker oss alltid for å gi våre kunder den beste opplevelsen. Vår kundeservice er tilpasset mindre bedrifter, så du kan være sikker på at du blir sett og får et mobilabonnement tilpasset din bedrift. Vi er tilkoblet Telenor-mobilnett, med dekning over hele landet og har ikke tilleggspriser for datahastighet. Du får den beste hastigheten - til den beste prisen!

Det beste mobilabonnementet for mindre bedrifter?

Hvorfor velge bedriftsabonnement?

Mobilen er et helt essensielt arbeidsverktøy for de fleste virksomheter. Da må man også ha et mobilabonnement som kan møte alle krav og behov du har i en bedrift. Men ikke alle mobilabonnement er like, eller har tilgang til like gode nettverk. 

Ved å ha et bedriftsabonnement kan du være sikker på at alle dine ansatte har tilgang på telefonen, uansett om de er på kontoret, hjemme eller på hytta. Samtidig forenkler det prosessen for deg, så du får mindre å forholde deg til.

Full Telenor-dekning og høy datahastighet

Telenor har flest basestasjoner i Norge, på grunn av dette var de et naturlig valg for SMB Mobil da vi startet med å tilby mobilabonnement for mindre bedrifter. De er også med på å utvikle 5G-nettverk i Norge, og som bruker av SMB Mobilabonnement får du selvsagt også benytte deg av dette.

Forskjellen på datahastighet mellom ulike mobilnettverk er noe du merker best utenfor storbyene. For bedrifter som jobber i distriktene vil det å velge mobilnettverk med god hastighet være alfa og omega når du velger abonnement. Vi kan tilby full Telenor-dekning med høy datahastighet også i distriktene.

Faste lave priser

Ønsker du et rimelig og billig mobilabonnement til din bedrift? Da er SMB Mobil det ideelle valget for deg! Vi leverer mobilabonnement for mindre bedrifter til faste lave priser, og tar ingen tilleggskostnader for bedre datahastighet. “Full fart” er en tjeneste som garanterer den høyeste datahastigheten og er inkludert i alle våre mobilabonnement. Du får også data rollover på alle abonnement, med unntak av 100 gigabyte. Hvis du trenger mer data kan du legge til en ekstra datapakke på Min Side.

Med kunden i fokus

Ikke bare skal vi ha det beste mobilabonnementet for mindre bedrifter, vi skal også ha den beste kundeservicen. Kunden sin opplevelse er alltid vår første prioritering. Som kunde vil du ikke bli møtt med upersonlige chat-roboter, men med hyggelige og hjelpsomme mennesker som står klare til å svare deg på telefon eller epost.

Les mer om vår kundeservice her.

Hvilket bedriftsabonnement bør du velge?

Noen bedrifter har behov for mye data, mens andre har behov for litt mindre. Heldigvis har SMB Mobil flere forskjellige abonnementer å velge mellom. Fra vårt rimeligste abonnement med 1 gigabyte data i måneden til kun 179 kr, til abonnement med datapakke på hele 100 gigabyte til bare 499 kr i måneden.

Fastpris 1 GB

179 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
 • Data Rollover

Fastpris 5 GB

239 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
 • Data Rollover

Fastpris 10 GB

299 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
 • Data Rollover

Fastpris 20 GB

399 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
 • Data Rollover

Fastpris 100 GB

499 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
Inntil 34 GB inkludert i EU.

Fastpris 250 GB

999 ,- mnd
 • Fri tale, SMS & MMS
 • Full fart
Inntil 69 GB inkludert i EU.

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Overtegnet emisjon i SMB Mobil

14 november 2023

SMB Mobil er en mobiloperatør som utfordrer det etablerte mobilmarkedet ved å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter. Med økende investorinteresse og klare vekstambisjoner, er SMB Mobil en katalysator for endring i mobilmarkedet. I dette innlegget vil vi presentere hvordan vi skiller oss fra andre aktører i bransjen.

SMB Mobil lanserer Teams Bedriftsnett!

03 november 2023

Det å holde tritt med et voksende antall kommunikasjonsverktøy kan være en reell utfordring, ofte resulterende i fragmentert samhandling og økte administrasjonskostnader. Med Teams Bedriftsnett bringer vi sammen alle dine kommunikasjonsbehov på en sømløs og integrert plattform. Målet er å gjøre hverdagen enklere, mer effektiv, og mer koordinert for din bedrift.

Scroll til toppen