Full datahastighet på alle bedriftsabonnement

Full datahastighet på alle våre produkter

Noen mobilselskaper tar ekstra betalt for å gi deg bedriftskunde full datahastighet på 4G og 5G. Det mener vi blir feil. Hos oss får alle kunder full Telenor-dekning og den samme høye hastigheten, uten at det merkes på fakturaen.

Full datahastighet på alle våre produkter

Tiden for unødvendig venting er forbi

Hva tenker du som kunde? Ønsker du å bruke unødvendig tid på at nettleseren skal svare deg, eller synes du at den tiden er forbi? Vi mener at det sier seg selv. I dag er vi vant til et høyt tempo og raske reaksjoner på alle arenaer, og det er ingen grunn til at det skal være annerledes med mobilabonnementet. 

Som abonnementskunde hos SMB Mobil får dere den høyeste datahastigheten fra Telenor, samme hvilken abonnementsstørrelse dere går for. Vi gjør ingen forskjell på kundene våre og vil at alle skal kunne utføre sine arbeidsoppgaver mest mulig effektivt, uavhengig av størrelsen på bedriften.

Rask nedlastning med Full Fart

Vi mener at det i 2022 ikke lenger bør være mulig å rekke og hente seg en kaffe mens man venter på at dokumenter og nettsider lastes ned. Våre kunder skal ha tilgang til sine dokumenter og informasjon umiddelbart, da dette er viktig for en god og effektiv arbeidsflyt. Derfor har vi Full Fart inkludert i alle abonnementer.

Få mest mulig ut av deres inkluderte datamengde – ta kontakt for å prøve ut bedriftsabonnement fra SMB Mobil.

 


Hyggelig kundeservice, lave priser og full Telenor-dekning

Mobilabonnement tilpasset mindre bedrifter.

Full datahastighet

Noen aktører tar ekstra betalt for å gi tilgang til full datahastighet på 4G og 5G. Vi mener alle våre kunder skal få den høyeste hastigheten på Telenor sitt nett!

Lei av å vente?

Hva synes du? Skal man måtte vente på at nettsider og dokumenter lastes ned eller er den tiden forbi? Det tenker vi! 😊

Lavere hastighet i 2022?

Mange klarer seg med lavere hastighet enn det som er mulig. Likevel bør det i 2022 ikke være nødvendig å måtte hente kaffe mens dokumenter og nettsider laster ned.

Uten ekstra kostnad

Hos oss får du Full Fart uten ekstra kostnad. Prøv oss gjerne ut!

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Overtegnet emisjon i SMB Mobil

14 november 2023

SMB Mobil er en mobiloperatør som utfordrer det etablerte mobilmarkedet ved å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter. Med økende investorinteresse og klare vekstambisjoner, er SMB Mobil en katalysator for endring i mobilmarkedet. I dette innlegget vil vi presentere hvordan vi skiller oss fra andre aktører i bransjen.

SMB Mobil lanserer Teams Bedriftsnett!

03 november 2023

Det å holde tritt med et voksende antall kommunikasjonsverktøy kan være en reell utfordring, ofte resulterende i fragmentert samhandling og økte administrasjonskostnader. Med Teams Bedriftsnett bringer vi sammen alle dine kommunikasjonsbehov på en sømløs og integrert plattform. Målet er å gjøre hverdagen enklere, mer effektiv, og mer koordinert for din bedrift.

Scroll til toppen