Jobb effektivt også fra hytta

Full dekning på hyttekontoret

Som en følge av Korona-pandemien er hjemmekontoret blitt mer utbredt enn noen gang tidligere. Mange nyter også godt av muligheten for å flytte kontoret til hytta – også de som jobber i mindre bedrifter. Da er god nettilgang og mobildekning avgjørende, slik at man jobber like effektivt, uansett hvor man tar med seg kontoret.

Full dekning på hyttekontoret

Jobb effektivt på hyttekontoret med full Telenor-dekning

Selv om stadig flere har sørget for WiFi-oppkobling på hytta, gjelder ikke dette for alle. Samtidig er god dekning og nettilkobling nærmest en forutsetning for at du skal kunne ta med kontoret til nye omgivelser. Med bedriftsabonnement fra SMB Mobil får alle bedriftens ansatte full Telenor-dekning og Full Fart inkludert. Dette sørger for optimalt oppsett for et effektivt hyttekontor, uten at man trenger å ha internett eller god WiFi dekning på hytta.

Vi tilbyr blant annet muligheten for Tvilling-SIM eller et ekstra datakort, som lar kundene våre fordele inkludert taletid og datamengde på flere enheter. Dermed blir det mulig å bruke av inkludert data fra PC eller nettbrett, noe som gjør arbeidsdagen litt smidigere. 

Les mer om våre tilleggstjenester her.

Mobilt bredbånd til hytta

For å få god tilgang til nett uansett hvor man befinner seg, kan mobilt bredbånd være en god løsning. I tillegg til våre mobilabonnementer, tilbyr SMB Mobil også mobilt bredbånd abonnement som kan benyttes i PC, nettbrett eller i USB man kan kjøpe på nett eller hos ulike elektrokjeder. Mobilt bredbånd er perfekt å bruke fra hytta, men fungerer like godt fra bilen eller toget når du får et plutselig behov for å koble deg opp.

Høy hastighet – lave priser

Et av våre viktigste fokusområder er at mindre bedrifter skal få tilgang til den samme gode hastigheten og dekningen, uten at det er nødvendig å betale mer. Vi gjør ikke forskjell på kundene våre, og gir samme kapasitet og høyeste hastighet til alle som velger å tegne abonnement hos oss. Vil du vite mer om oss og våre tjenester? Vi har samlet noen vanlige spørsmål vi får her, og vår hyggelige kundeservice er alltid tilgjengelig for en prat.


Hyggelig kundeservice, lave priser og full Telenor-dekning

Mobilabonnement tilpasset mindre bedrifter.

Full datahastighet

Noen aktører tar ekstra betalt for å gi tilgang til full datahastighet på 4G og 5G. Vi mener alle våre kunder skal få den høyeste hastigheten på Telenor sitt nett!

Lei av å vente?

Hva synes du? Skal man måtte vente på at nettsider og dokumenter lastes ned eller er den tiden forbi? Det tenker vi! 😊

Lavere hastighet i 2022?

Mange klarer seg med lavere hastighet enn det som er mulig. Likevel bør det i 2022 ikke være nødvendig å måtte hente kaffe mens dokumenter og nettsider laster ned.

Uten ekstra kostnad

Hos oss får du Full Fart uten ekstra kostnad. Prøv oss gjerne ut!

SMB Mobil lanserer Bedriftsnett!

08 november 2022

SMB Mobil lanserer nå en bedriftsnettløsning som er tilpasset mindre bedrifter. En enkel bedriftsnettløsning, til en god pris som skal dekke de fleste behovene til de mindre bedriftene. Hos oss får du de tre første månedene med bedriftsnett gratis!

Kjøp "ny" mobil med god samvittighet

23 september 2022

I september startet vi salget av nesten nye mobiler i vår nettbutikk. Nå kan du spare både penger og miljøet ved å kjøpe den neste mobilen hos oss!

BankID app – en enkel og trygg løsning

23 august 2022

For å skape en raskere løsning til kundene skal BankID på mobil bli erstattet med BankID-appen. Utfasingen vil starte i september, og da vil det ikke lenger være mulig å aktivere BankID på mobil. Vi har derfor samlet litt informasjon og tips til bruk av BankID-appen her.   

Scroll til toppen