Jobb effektivt også fra hytta

Full dekning på hyttekontoret

Som en følge av Korona-pandemien er hjemmekontoret blitt mer utbredt enn noen gang tidligere. Mange nyter også godt av muligheten for å flytte kontoret til hytta – også de som jobber i mindre bedrifter. Da er god nettilgang og mobildekning avgjørende, slik at man jobber like effektivt, uansett hvor man tar med seg kontoret.

Full dekning på hyttekontoret

Jobb effektivt på hyttekontoret med full Telenor-dekning

Selv om stadig flere har sørget for WiFi-oppkobling på hytta, gjelder ikke dette for alle. Samtidig er god dekning og nettilkobling nærmest en forutsetning for at du skal kunne ta med kontoret til nye omgivelser. Med bedriftsabonnement fra SMB Mobil får alle bedriftens ansatte full Telenor-dekning og Full Fart inkludert. Dette sørger for optimalt oppsett for et effektivt hyttekontor, uten at man trenger å ha internett eller god WiFi dekning på hytta.

Vi tilbyr blant annet muligheten for Tvilling-SIM eller et ekstra datakort, som lar kundene våre fordele inkludert taletid og datamengde på flere enheter. Dermed blir det mulig å bruke av inkludert data fra PC eller nettbrett, noe som gjør arbeidsdagen litt smidigere. 

Les mer om våre tilleggstjenester her.

Mobilt bredbånd til hytta

For å få god tilgang til nett uansett hvor man befinner seg, kan mobilt bredbånd være en god løsning. I tillegg til våre mobilabonnementer, tilbyr SMB Mobil også mobilt bredbånd abonnement som kan benyttes i PC, nettbrett eller i USB man kan kjøpe på nett eller hos ulike elektrokjeder. Mobilt bredbånd er perfekt å bruke fra hytta, men fungerer like godt fra bilen eller toget når du får et plutselig behov for å koble deg opp.

Høy hastighet – lave priser

Et av våre viktigste fokusområder er at mindre bedrifter skal få tilgang til den samme gode hastigheten og dekningen, uten at det er nødvendig å betale mer. Vi gjør ikke forskjell på kundene våre, og gir samme kapasitet og høyeste hastighet til alle som velger å tegne abonnement hos oss. Vil du vite mer om oss og våre tjenester? Vi har samlet noen vanlige spørsmål vi får her, og vår hyggelige kundeservice er alltid tilgjengelig for en prat.


Hyggelig kundeservice, lave priser og full Telenor-dekning

Mobilabonnement tilpasset mindre bedrifter.

Full datahastighet

Noen aktører tar ekstra betalt for å gi tilgang til full datahastighet på 4G og 5G. Vi mener alle våre kunder skal få den høyeste hastigheten på Telenor sitt nett!

Lei av å vente?

Hva synes du? Skal man måtte vente på at nettsider og dokumenter lastes ned eller er den tiden forbi? Det tenker vi! 😊

Lavere hastighet i 2022?

Mange klarer seg med lavere hastighet enn det som er mulig. Likevel bør det i 2022 ikke være nødvendig å måtte hente kaffe mens dokumenter og nettsider laster ned.

Uten ekstra kostnad

Hos oss får du Full Fart uten ekstra kostnad. Prøv oss gjerne ut!

6 tips til hvordan du holder mobildatabruken lav på påskeferie

25 mars 2024

Enten du planlegger å tilbringe påskeferien på hytta, utforske en ny by, eller bare nyte vårsolen hjemmefra, kan det være lett å bruke mer mobildata enn vanlig. Høytider som påsken er spesielt datatunge perioder, ofte fordi mange er på reise, deler øyeblikk med venner og familie på sosiale medier, eller søker etter informasjon og underholdning på farten. Med noen enkle tiltak kan du likevel holde databruken i sjakk.

Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

05 februar 2024

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Scroll til toppen