Full Fart – En standard hos SMB Mobil!

Vi er stolte av å kunne tilby deg Full Fart på alle våre abonnement – vårt eksklusive hastighetstillegg uten ekstra kostnad. Mens noen av våre konkurrenter tar betalt for å øke hastigheten til 100 Mb/s og krever høyere priser for ubegrenset fart, ønsker vi å gi deg den raskeste hastigheten og dermed beste opplevelsen uten å påføre deg ekstra utgifter.

Full Fart – En standard hos SMB Mobil!

Rask og pålitelig mobilforbindelse hos SMB Mobil

Vi hos SMB Mobil er overbevist om at en rask og pålitelig mobilforbindelse er avgjørende for din suksess som en liten eller mellomstor bedrift. Derfor har vi gjort det til vår misjon å tilby Full Fart inkludert i alle våre abonnementer. Dette betyr at uansett hvilket abonnement du velger, kan du glede deg over rask dataoverføring, sømløse nettverksopplevelser og økt produktivitet – uten bekymringer om ekstra kostnader.

Effektivitet og produktivitet:

I dagens digitale verden er tilgang til rask og pålitelig internettforbindelse helt avgjørende for effektiviteten og produktiviteten til bedriften din. Med høy hastighet kan du enkelt laste ned og laste opp filer, bruke skytjenester, delta i videokonferanser og kommunisere sømløst med kollegaer og kunder. Du kan fullføre oppgaver raskere og være mer responsiv i møte med kundenes behov.

Full Fart som Standard

Vi ønsker å skille oss fra konkurrentene ved å tilby deg Full Fart som standard i alle våre abonnementer. Vi mener at hastigheten på mobildatatilkoblingen ikke bør være en tilleggstjeneste som du må betale ekstra for. Vårt mål er å sikre at du kan dra nytte av høyhastighetsdata uten å måtte bekymre deg for prisen. Derfor har vi inkludert Full Fart i alle våre abonnementer, slik at din bedrift kan operere med effektivitet og hastighet, uten å påvirke økonomien din.

 

 


Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

05 februar 2024

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Overtegnet emisjon i SMB Mobil

14 november 2023

SMB Mobil er en mobiloperatør som utfordrer det etablerte mobilmarkedet ved å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter. Med økende investorinteresse og klare vekstambisjoner, er SMB Mobil en katalysator for endring i mobilmarkedet. I dette innlegget vil vi presentere hvordan vi skiller oss fra andre aktører i bransjen.

Scroll til toppen