Høy kvalitet til hyggelige priser

Full Telenor-dekning og høy kvalitet hos SMB Mobil

Enten din bedrift har små eller litt større behov knyttet til hva som er inkludert i deres mobilabonnementer, har vi en løsning som passer. SMB Mobil tilbyr full Telenor-dekning og Full fart i alle abonnementer – alltid til hyggelige priser.

Full Telenor-dekning og høy kvalitet hos SMB Mobil

Full tilgang til Norges beste mobilnett

I Norge er det tre mobilnett med god kvalitet. I de store byene vil dekningen være god uansett hvilket nett man er koblet på. Reiser man ut av byene og oppholder seg i områder med færre folk, begynner derimot forskjellene å bli merkbare. Samtidig er de aller fleste opptatt av at mobilen og mobilnettet skal fungere optimalt, overalt hvor man befinner seg. Da kan det lønne seg å være bevisst i valget av mobiloperatør.

I Norge er Telenor mobilleverandøren med flest basestasjoner og den aller beste dekningen. Når du skal på hytta, på skogstur, fjelltur, skitur, på jakt eller reise mellom byer privat eller i jobbsammenheng, vil det derfor være en fordel å være tilkoblet Telenors mobilnett. Telenor er ikke bare den aktøren som har det beste mobilnettet i dag. Som Norges største aktør vil de også ha mest midler til å videreutvikle og forbedre dekning både på 4G og 5G i fremtiden. 

I 2021 fikk Telenor utmerkelsen «Norges beste mobilnett», kåret av Ookla. For oss i SMB Mobil var det derfor naturlig å velge Telenor sitt mobilnett til våre kunder. Som SMB Mobil-kunde får bedriften alle fordelene ved Telenors mobilnett – med våre lave priser og hyggelige kundeservice.

Full Fart – uten ekstra kostnad

SMB Mobil har også Full Fart inkludert i alle våre abonnementer. Selv om flere av våre konkurrenter tar ekstra betalt for økning til 100 Mb/s og enda høyere pris for fri fart, eller Full Fart som vi kaller det, ønsker vi å gi dette til kundene våre uten ekstra kostnad.


Mobilabonnement tilpasset mindre bedrifter

Full Telenor dekning

Full fart på alle abonnement

Prisleder

Personlig kundeservice

Hvorfor vi valgte Telenor-dekning for SMB Mobil

18 juli 2024

Når vi i SMB Mobil valgte Telenor som vår nettverksleverandør, var det basert på nøye vurdering av dekning, pålitelighet og fremtidig utvikling. Her er hovedgrunnene til hvorfor Telenor-dekningen er det beste valget for små og mellomstore bedrifter.

Nok en gang beste bedriftsabonnement - både for juni og juli

09 juli 2024

Vi i SMB Mobil er veldig stolte av å kunngjøre at vi nok en gang har vunnet to av fire kategorier for bedriftsabonnement på Bytt.no, både for juni og juli 2024. Denne gjentatte utmerkelsen viser at vårt fokus på pris, kvalitet og kundetilfredshet gir resultater. Vi takker alle våre kunder for deres støtte og tillit.

Digital sikkerhet for små og mellomstore bedrifter

08 juli 2024

Mange små og mellomstore bedrifter mangler beredskapsplaner, noe som gjør dem sårbare for cyberangrep med potensielt katastrofale konsekvenser. Når jobb og privatliv blandes på samme enhet, blir en pålitelig sikkerhetsløsning enda viktigere. I dette blogginnlegget ser vi nærmere på noen av de vanligste truslene og hvordan SMB Mobil kan hjelpe deg med å beskytte deg mot dem.

Scroll til toppen