Høy kvalitet til hyggelige priser

Full Telenor-dekning og høy kvalitet hos SMB Mobil

Enten din bedrift har små eller litt større behov knyttet til hva som er inkludert i deres mobilabonnementer, har vi en løsning som passer. SMB Mobil tilbyr full Telenor-dekning og Full fart i alle abonnementer – alltid til hyggelige priser.

Full Telenor-dekning og høy kvalitet hos SMB Mobil

Full tilgang til Norges beste mobilnett

I Norge er det tre mobilnett med god kvalitet. I de store byene vil dekningen være god uansett hvilket nett man er koblet på. Reiser man ut av byene og oppholder seg i områder med færre folk, begynner derimot forskjellene å bli merkbare. Samtidig er de aller fleste opptatt av at mobilen og mobilnettet skal fungere optimalt, overalt hvor man befinner seg. Da kan det lønne seg å være bevisst i valget av mobiloperatør.

I Norge er Telenor mobilleverandøren med flest basestasjoner og den aller beste dekningen. Når du skal på hytta, på skogstur, fjelltur, skitur, på jakt eller reise mellom byer privat eller i jobbsammenheng, vil det derfor være en fordel å være tilkoblet Telenors mobilnett. Telenor er ikke bare den aktøren som har det beste mobilnettet i dag. Som Norges største aktør vil de også ha mest midler til å videreutvikle og forbedre dekning både på 4G og 5G i fremtiden. 

I 2021 fikk Telenor utmerkelsen «Norges beste mobilnett», kåret av Ookla. For oss i SMB Mobil var det derfor naturlig å velge Telenor sitt mobilnett til våre kunder. Som SMB Mobil-kunde får bedriften alle fordelene ved Telenors mobilnett – med våre lave priser og hyggelige kundeservice.

Full Fart – uten ekstra kostnad

SMB Mobil har også Full Fart inkludert i alle våre abonnementer. Selv om flere av våre konkurrenter tar ekstra betalt for økning til 100 Mb/s og enda høyere pris for fri fart, eller Full Fart som vi kaller det, ønsker vi å gi dette til kundene våre uten ekstra kostnad.


Hyggelig kundeservice, lave priser og full Telenor-dekning

Mobilabonnement tilpasset mindre bedrifter.

Naturlig valg

Telenor var det naturlige valget for SMB Mobil når vi skulle gjøre en satsning i bedriftsmarkedet.

Dekningskvalitet

Telenor scorer generelt svært godt på dekningskvalitet.

Flest base-stasjoner

Telenor er den netteieren som har flest base-stasjoner og best opplevd dekning i bedriftsmarkedet.

4G og 5G

Telenor investerer store beløp videreutvikling og forbedring av dekning og kvalitet både på 4G og 5G

Når kvalitet møter dedikasjon: SMB Mobils valg av Telenor for optimal dekning

25 september 2023

Det er en grunn til at ordet 'dekning' har blitt et nøkkelord i mobilbransjen, spesielt i et land som Norge med sin varierte geografi. For deg og din bedrift, være seg en liten lokal butikk eller en større nasjonal aktør, er pålitelig mobildekning avgjørende. Vi i SMB Mobil er stolte av å levere Telenors pålitelige dekning til alle våre kunder, slik at du alltid er tilkoblet.

6 gode grunner til å velge SMB Mobil

01 september 2023

Å finne den rette mobiloperatøren for din bedrift kan være en utfordring, men hvis du ikke bytter iblant ender du ofte opp med å betale mer enn du trenger. Det er mange faktorer å vurdere, og det kan være vanskelig å vite hva som er viktigst. Her er seks gode grunner til at SMB Mobil er det beste valget for din bedrift:

Nyt sommeren uten bekymringer: Slik tar du vare på telefonen din!

25 juli 2023

Sommeren byr på mange opplevelser, enten det er hjemme i Norge under skiftende værforhold, eller på solfylt ferie i utlandet. Uansett hvor vi er, har vi som regel med oss mobiltelefonen. Men hvordan beskytter du mobiltelefonen din mot sommerens utfordringer? Vi i SMB Mobil AS har samlet noen gode tips for å ta vare på telefonen din i sommer!

Scroll til toppen