Høy kvalitet til hyggelige priser

Full Telenor-dekning og høy kvalitet hos SMB Mobil

Enten din bedrift har små eller litt større behov knyttet til hva som er inkludert i deres mobilabonnementer, har vi en løsning som passer. SMB Mobil tilbyr full Telenor-dekning og Full fart i alle abonnementer – alltid til hyggelige priser.

Full Telenor-dekning og høy kvalitet hos SMB Mobil

Full tilgang til Norges beste mobilnett

I Norge er det tre mobilnett med god kvalitet. I de store byene vil dekningen være god uansett hvilket nett man er koblet på. Reiser man ut av byene og oppholder seg i områder med færre folk, begynner derimot forskjellene å bli merkbare. Samtidig er de aller fleste opptatt av at mobilen og mobilnettet skal fungere optimalt, overalt hvor man befinner seg. Da kan det lønne seg å være bevisst i valget av mobiloperatør.

I Norge er Telenor mobilleverandøren med flest basestasjoner og den aller beste dekningen. Når du skal på hytta, på skogstur, fjelltur, skitur, på jakt eller reise mellom byer privat eller i jobbsammenheng, vil det derfor være en fordel å være tilkoblet Telenors mobilnett. Telenor er ikke bare den aktøren som har det beste mobilnettet i dag. Som Norges største aktør vil de også ha mest midler til å videreutvikle og forbedre dekning både på 4G og 5G i fremtiden. 

I 2021 fikk Telenor utmerkelsen «Norges beste mobilnett», kåret av Ookla. For oss i SMB Mobil var det derfor naturlig å velge Telenor sitt mobilnett til våre kunder. Som SMB Mobil-kunde får bedriften alle fordelene ved Telenors mobilnett – med våre lave priser og hyggelige kundeservice.

Full Fart – uten ekstra kostnad

SMB Mobil har også Full Fart inkludert i alle våre abonnementer. Selv om flere av våre konkurrenter tar ekstra betalt for økning til 100 Mb/s og enda høyere pris for fri fart, eller Full Fart som vi kaller det, ønsker vi å gi dette til kundene våre uten ekstra kostnad.


Mobilabonnement tilpasset mindre bedrifter

Full Telenor dekning

Full fart på alle abonnement

Prisleder

Personlig kundeservice

Vellykket emisjon bekrefter tillit til SMB Mobil

30 april 2024

SMB Mobil fortsetter å markere seg som en innovativ utfordrer i det norske mobilmarkedet, og vår nyeste emisjon har på nytt demonstrert markedets tillit til vår visjon og strategi. Som en leverandør som spesialiserer seg på å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter, er vi stolte over å kunne fortsette vår vekst med solid støtte fra både nye og eksisterende investorer.

6 tips til hvordan du holder mobildatabruken lav på påskeferie

25 mars 2024

Enten du planlegger å tilbringe påskeferien på hytta, utforske en ny by, eller bare nyte vårsolen hjemmefra, kan det være lett å bruke mer mobildata enn vanlig. Høytider som påsken er spesielt datatunge perioder, ofte fordi mange er på reise, deler øyeblikk med venner og familie på sosiale medier, eller søker etter informasjon og underholdning på farten. Med noen enkle tiltak kan du likevel holde databruken i sjakk.

Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

05 februar 2024

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Scroll til toppen