Høy kvalitet til hyggelige priser

Full Telenor-dekning og høy kvalitet hos SMB Mobil

Enten din bedrift har små eller litt større behov knyttet til hva som er inkludert i deres mobilabonnementer, har vi en løsning som passer. SMB Mobil tilbyr full Telenor-dekning og Full fart i alle abonnementer – alltid til hyggelige priser.

Full Telenor-dekning og høy kvalitet hos SMB Mobil

Full tilgang til Norges beste mobilnett

I Norge er det tre mobilnett med god kvalitet. I de store byene vil dekningen være god uansett hvilket nett man er koblet på. Reiser man ut av byene og oppholder seg i områder med færre folk, begynner derimot forskjellene å bli merkbare. Samtidig er de aller fleste opptatt av at mobilen og mobilnettet skal fungere optimalt, overalt hvor man befinner seg. Da kan det lønne seg å være bevisst i valget av mobiloperatør.

I Norge er Telenor mobilleverandøren med flest basestasjoner og den aller beste dekningen. Når du skal på hytta, på skogstur, fjelltur, skitur, på jakt eller reise mellom byer privat eller i jobbsammenheng, vil det derfor være en fordel å være tilkoblet Telenors mobilnett. Telenor er ikke bare den aktøren som har det beste mobilnettet i dag. Som Norges største aktør vil de også ha mest midler til å videreutvikle og forbedre dekning både på 4G og 5G i fremtiden. 

I 2021 fikk Telenor utmerkelsen «Norges beste mobilnett», kåret av Ookla. For oss i SMB Mobil var det derfor naturlig å velge Telenor sitt mobilnett til våre kunder. Som SMB Mobil-kunde får bedriften alle fordelene ved Telenors mobilnett – med våre lave priser og hyggelige kundeservice.

Full Fart – uten ekstra kostnad

SMB Mobil har også Full Fart inkludert i alle våre abonnementer. Selv om flere av våre konkurrenter tar ekstra betalt for økning til 100 Mb/s og enda høyere pris for fri fart, eller Full Fart som vi kaller det, ønsker vi å gi dette til kundene våre uten ekstra kostnad.


Hyggelig kundeservice, lave priser og full Telenor-dekning

Mobilabonnement tilpasset mindre bedrifter.

Naturlig valg

Telenor var det naturlige valget for SMB Mobil når vi skulle gjøre en satsning i bedriftsmarkedet.

Dekningskvalitet

Telenor scorer generelt svært godt på dekningskvalitet.

Flest base-stasjoner

Telenor er den netteieren som har flest base-stasjoner og best opplevd dekning i bedriftsmarkedet.

4G og 5G

Telenor investerer store beløp videreutvikling og forbedring av dekning og kvalitet både på 4G og 5G

Kjøp "ny" mobil med god samvittighet

23 september 2022

I september startet vi salget av nesten nye mobiler i vår nettbutikk. Nå kan du spare både penger og miljøet ved å kjøpe den neste mobilen hos oss!

BankID app – en enkel og trygg løsning

23 august 2022

For å skape en raskere løsning til kundene skal BankID på mobil bli erstattet med BankID-appen. Utfasingen vil starte i september, og da vil det ikke lenger være mulig å aktivere BankID på mobil. Vi har derfor samlet litt informasjon og tips til bruk av BankID-appen her.   

God sommer med dobbel data

01 juli 2022

Det er sommer og flere benytter sommermånedene til å dra i parken, på festival, uteservering og reise. Dette gjør at vi bruker mer mobildata enn ellers, og i den forbindelse har vi valgt å gi alle våre nye og eksisterende kunder dobbel data i juli.

Scroll til toppen