Høy kvalitet til hyggelige priser

Full Telenor-dekning og høy kvalitet hos SMB Mobil

Enten din bedrift har små eller litt større behov knyttet til hva som er inkludert i deres mobilabonnementer, har vi en løsning som passer. SMB Mobil tilbyr full Telenor-dekning og Full fart i alle abonnementer – alltid til hyggelige priser.

Full Telenor-dekning og høy kvalitet hos SMB Mobil

Full tilgang til Norges beste mobilnett

I Norge er det tre mobilnett med god kvalitet. I de store byene vil dekningen være god uansett hvilket nett man er koblet på. Reiser man ut av byene og oppholder seg i områder med færre folk, begynner derimot forskjellene å bli merkbare. Samtidig er de aller fleste opptatt av at mobilen og mobilnettet skal fungere optimalt, overalt hvor man befinner seg. Da kan det lønne seg å være bevisst i valget av mobiloperatør.

I Norge er Telenor mobilleverandøren med flest basestasjoner og den aller beste dekningen. Når du skal på hytta, på skogstur, fjelltur, skitur, på jakt eller reise mellom byer privat eller i jobbsammenheng, vil det derfor være en fordel å være tilkoblet Telenors mobilnett. Telenor er ikke bare den aktøren som har det beste mobilnettet i dag. Som Norges største aktør vil de også ha mest midler til å videreutvikle og forbedre dekning både på 4G og 5G i fremtiden. 

I 2021 fikk Telenor utmerkelsen «Norges beste mobilnett», kåret av Ookla. For oss i SMB Mobil var det derfor naturlig å velge Telenor sitt mobilnett til våre kunder. Som SMB Mobil-kunde får bedriften alle fordelene ved Telenors mobilnett – med våre lave priser og hyggelige kundeservice.

Full Fart – uten ekstra kostnad

SMB Mobil har også Full Fart inkludert i alle våre abonnementer. Selv om flere av våre konkurrenter tar ekstra betalt for økning til 100 Mb/s og enda høyere pris for fri fart, eller Full Fart som vi kaller det, ønsker vi å gi dette til kundene våre uten ekstra kostnad.


Mobilabonnement tilpasset mindre bedrifter

Full Telenor dekning

Full fart på alle abonnement

Prisleder

Personlig kundeservice

Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

05 februar 2024

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Overtegnet emisjon i SMB Mobil

14 november 2023

SMB Mobil er en mobiloperatør som utfordrer det etablerte mobilmarkedet ved å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter. Med økende investorinteresse og klare vekstambisjoner, er SMB Mobil en katalysator for endring i mobilmarkedet. I dette innlegget vil vi presentere hvordan vi skiller oss fra andre aktører i bransjen.

Scroll til toppen