Dobbel data til alle nye og eksisterende kunder i juli

God sommer med dobbel data

Det er sommer og flere benytter sommermånedene til å dra i parken, på festival, uteservering og reise. Dette gjør at vi bruker mer mobildata enn ellers, og i den forbindelse har vi valgt å gi alle våre nye og eksisterende kunder dobbel data i juli. Med dobbel data kan du bruke mer data uten å bekymre deg for kostnadene.

God sommer med dobbel data

Last ned appen «SMB Mobil»

Ved å laste ned appen får du full oversikt over kostnader og forbruk. Her har du også mulighet til å oppgradere eller nedgradere abonnementet samt kjøpe ekstra datapakker.

 

Bli SMB Mobil-kunde!

Er du interessert i å høre mer om våre abonnement og tjenester, eller ønsker å tegne abonnement for din bedrift. Da vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med vår kundeservice eller fyll ut skjema ved å klikke på «Bli kunde» nedenfor.


Kjøp "ny" mobil med god samvittighet

23 september 2022

I september startet vi salget av nesten nye mobiler i vår nettbutikk. Nå kan du spare både penger og miljøet ved å kjøpe den neste mobilen hos oss!

BankID app – en enkel og trygg løsning

23 august 2022

For å skape en raskere løsning til kundene skal BankID på mobil bli erstattet med BankID-appen. Utfasingen vil starte i september, og da vil det ikke lenger være mulig å aktivere BankID på mobil. Vi har derfor samlet litt informasjon og tips til bruk av BankID-appen her.   

Scroll til toppen