Kundeservice tilpasset mindre bedrifter

Alltid hyggelig kundeservice

Vårt fremste mål er at kundene våre skal være fornøyd. Vi jobber hele tiden for å utvikle gode tjenester tilpasset mindre bedrifter, og har hyggelig kundeservice som et av våre hovedfokusområder.

Alltid hyggelig kundeservice

Med SMB Mobil er bedriften alltid tilgjengelig

Hos SMB Mobil gir vi hyggelig kundeservice tilpasset mindre bedrifters behov og ønsker! Vi vet hvor viktig mobilen er for dere som driver en mindre bedrift. Mobildekning har blitt helt avgjørende for å følge opp kunder, levere timelister, få tilgang til egne systemer og applikasjoner som benyttes til arbeid og lignende.

Da er det en trygghet for deg som kunde at vi er tilknyttet Telenor-nettet, og at alle våre abonnementer har full Telenor-dekning og Full Fart inkludert. Med andre ord kan bedriftens ansatte alltid være tilgjengelige når de ønsker det, både til å ringe og svare på telefonsamtaler og benytte datatrafikk. 

Med SMB Mobil blir arbeidshverdagen litt mer effektiv, og har du spørsmål eller støter på feil står vår kundeservice klar til å hjelpe.

Alle kunder er like viktige

For oss er ingen kunde viktigere enn de andre. Derfor finnes det naturligvis ingen VIP-service eller egne tastevalg for større kunder hos oss. Vi ønsker å være et foretrukket valg for mindre bedrifter med behov for bedriftsabonnement. Da er det viktig for oss at selv de aller minste kundene våre føler seg verdsatt. Å være SMB Mobil-kunde skal være like hyggelig for alle kunder, og vi er alltid tilgjengelige ved spørsmål og andre henvendelser.

Lurer du på noe? Se ofte stilte spørsmål her eller ta kontakt med kundeservice.

 


Hyggelig kundeservice, lave priser og full Telenor-dekning

Mobilabonnement tilpasset mindre bedrifter

Hyggelig og god kundeservice

Vi skal gjøre vårt ytterste for å gi mindre bedrifter god og hyggelig kundeservice!

Likt for alle kunder

Hos oss er ingen kunde mer viktig enn den andre. Å være SMB Mobil-kunde skal være like hyggelig for alle kunder!

God kundebehandling

Alle våre kunder kan forvente god og profesjonell kundebehandling

Hvorfor vi valgte Telenor-dekning for SMB Mobil

18 juli 2024

Når vi i SMB Mobil valgte Telenor som vår nettverksleverandør, var det basert på nøye vurdering av dekning, pålitelighet og fremtidig utvikling. Her er hovedgrunnene til hvorfor Telenor-dekningen er det beste valget for små og mellomstore bedrifter.

Nok en gang beste bedriftsabonnement - både for juni og juli

09 juli 2024

Vi i SMB Mobil er veldig stolte av å kunngjøre at vi nok en gang har vunnet to av fire kategorier for bedriftsabonnement på Bytt.no, både for juni og juli 2024. Denne gjentatte utmerkelsen viser at vårt fokus på pris, kvalitet og kundetilfredshet gir resultater. Vi takker alle våre kunder for deres støtte og tillit.

Digital sikkerhet for små og mellomstore bedrifter

08 juli 2024

Mange små og mellomstore bedrifter mangler beredskapsplaner, noe som gjør dem sårbare for cyberangrep med potensielt katastrofale konsekvenser. Når jobb og privatliv blandes på samme enhet, blir en pålitelig sikkerhetsløsning enda viktigere. I dette blogginnlegget ser vi nærmere på noen av de vanligste truslene og hvordan SMB Mobil kan hjelpe deg med å beskytte deg mot dem.

Scroll til toppen