Kjøp "ny" mobil med god samvittighet

I september startet vi salget av nesten nye mobiler i vår nettbutikk. Nå kan du spare både penger og miljøet ved å kjøpe den neste mobilen hos oss!

Kjøp "ny" mobil med god samvittighet

Hvorfor kjøpe brukt mobil?

Ifølge elektronikkbransjen ble det i 2020 solgt over 1,6 millioner mobiltelefoner i Norge og disse inneholder skadelige stoffer for miljøet. Når du kjøper en brukt mobiltelefon, bidrar du til å spare miljøet og du får en nesten ny telefon til mye lavere pris.

 

Mer miljøvennlig kjøp

Ifølge forskning.no trenger du nesten halvparten av alle grunnstoffene for å produsere en iPhone og mange av disse er ikke fornybare. Ved å kjøpe den nye mobiltelefonen din gjennom vår nettbutikk, bidrar du til å redusere bruken av ikke fornybare ressurser.

 

Fordeler for deg som kjøper:

  • Gunstige priser
  • Miljøvennlig alternativ
  • Stort utvalg av de mest populære modellene
  • 1 års garanti
  • Om uhellet er ute, så har vi eget verksted som kan ta reparasjoner som ikke dekkes av garanti.

 

Sånn fungerer det:

I nettbutikken velger du ønsket modell. Deretter velger du farge, lagring og tilstand. Du kan velge mellom to tilstander, A og B. I tilstand A er mobilen i utmerket stand med minimal slitasje. Noen mindre merker og slitasje kan forekomme, men de er ikke merkbare på armlengdes avstand. I tilstand B er mobilen i god stand og alle funksjoner er testet og fungerer slik de skal. Mobiltelefonen har noen bruksmerker.

Når bestillingen er gjort, kan du bare begynne å glede deg til å motta mobiltelefonen din!


SMB Mobil lanserer Bedriftsnett!

08 november 2022

SMB Mobil lanserer nå en bedriftsnettløsning som er tilpasset mindre bedrifter. En enkel bedriftsnettløsning, til en god pris som skal dekke de fleste behovene til de mindre bedriftene. Hos oss får du de tre første månedene med bedriftsnett gratis!

BankID app – en enkel og trygg løsning

23 august 2022

For å skape en raskere løsning til kundene skal BankID på mobil bli erstattet med BankID-appen. Utfasingen vil starte i september, og da vil det ikke lenger være mulig å aktivere BankID på mobil. Vi har derfor samlet litt informasjon og tips til bruk av BankID-appen her.   

God sommer med dobbel data

01 juli 2022

Det er sommer og flere benytter sommermånedene til å dra i parken, på festival, uteservering og reise. Dette gjør at vi bruker mer mobildata enn ellers, og i den forbindelse har vi valgt å gi alle våre nye og eksisterende kunder dobbel data i juli.

Scroll til toppen