Kjøp "ny" mobil med god samvittighet

I september startet vi salget av nesten nye mobiler i vår nettbutikk. Nå kan du spare både penger og miljøet ved å kjøpe den neste mobilen hos oss!

Kjøp "ny" mobil med god samvittighet

Hvorfor kjøpe brukt mobil?

Ifølge elektronikkbransjen ble det i 2020 solgt over 1,6 millioner mobiltelefoner i Norge og disse inneholder skadelige stoffer for miljøet. Når du kjøper en brukt mobiltelefon, bidrar du til å spare miljøet og du får en nesten ny telefon til mye lavere pris.

 

Mer miljøvennlig kjøp

Ifølge forskning.no trenger du nesten halvparten av alle grunnstoffene for å produsere en iPhone og mange av disse er ikke fornybare. Ved å kjøpe den nye mobiltelefonen din gjennom vår nettbutikk, bidrar du til å redusere bruken av ikke fornybare ressurser.

 

Fordeler for deg som kjøper:

  • Gunstige priser
  • Miljøvennlig alternativ
  • Stort utvalg av de mest populære modellene
  • 1 års garanti
  • Om uhellet er ute, så har vi eget verksted som kan ta reparasjoner som ikke dekkes av garanti.

 

Sånn fungerer det:

I nettbutikken velger du ønsket modell. Deretter velger du farge, lagring og tilstand. Du kan velge mellom to tilstander, A og B. I tilstand A er mobilen i utmerket stand med minimal slitasje. Noen mindre merker og slitasje kan forekomme, men de er ikke merkbare på armlengdes avstand. I tilstand B er mobilen i god stand og alle funksjoner er testet og fungerer slik de skal. Mobiltelefonen har noen bruksmerker.

Når bestillingen er gjort, kan du bare begynne å glede deg til å motta mobiltelefonen din!


6 tips til hvordan du holder mobildatabruken lav på påskeferie

25 mars 2024

Enten du planlegger å tilbringe påskeferien på hytta, utforske en ny by, eller bare nyte vårsolen hjemmefra, kan det være lett å bruke mer mobildata enn vanlig. Høytider som påsken er spesielt datatunge perioder, ofte fordi mange er på reise, deler øyeblikk med venner og familie på sosiale medier, eller søker etter informasjon og underholdning på farten. Med noen enkle tiltak kan du likevel holde databruken i sjakk.

Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

05 februar 2024

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Scroll til toppen