Kjøp "ny" mobil med god samvittighet

I september startet vi salget av nesten nye mobiler i vår nettbutikk. Nå kan du spare både penger og miljøet ved å kjøpe den neste mobilen hos oss!

Kjøp "ny" mobil med god samvittighet

Hvorfor kjøpe brukt mobil?

Ifølge elektronikkbransjen ble det i 2020 solgt over 1,6 millioner mobiltelefoner i Norge og disse inneholder skadelige stoffer for miljøet. Når du kjøper en brukt mobiltelefon, bidrar du til å spare miljøet og du får en nesten ny telefon til mye lavere pris.

 

Mer miljøvennlig kjøp

Ifølge forskning.no trenger du nesten halvparten av alle grunnstoffene for å produsere en iPhone og mange av disse er ikke fornybare. Ved å kjøpe den nye mobiltelefonen din gjennom vår nettbutikk, bidrar du til å redusere bruken av ikke fornybare ressurser.

 

Fordeler for deg som kjøper:

  • Gunstige priser
  • Miljøvennlig alternativ
  • Stort utvalg av de mest populære modellene
  • 1 års garanti
  • Om uhellet er ute, så har vi eget verksted som kan ta reparasjoner som ikke dekkes av garanti.

 

Sånn fungerer det:

I nettbutikken velger du ønsket modell. Deretter velger du farge, lagring og tilstand. Du kan velge mellom to tilstander, A og B. I tilstand A er mobilen i utmerket stand med minimal slitasje. Noen mindre merker og slitasje kan forekomme, men de er ikke merkbare på armlengdes avstand. I tilstand B er mobilen i god stand og alle funksjoner er testet og fungerer slik de skal. Mobiltelefonen har noen bruksmerker.

Når bestillingen er gjort, kan du bare begynne å glede deg til å motta mobiltelefonen din!


BankID app – en enkel og trygg løsning

23 august 2022

For å skape en raskere løsning til kundene skal BankID på mobil bli erstattet med BankID-appen. Utfasingen vil starte i september, og da vil det ikke lenger være mulig å aktivere BankID på mobil. Vi har derfor samlet litt informasjon og tips til bruk av BankID-appen her.   

God sommer med dobbel data

01 juli 2022

Det er sommer og flere benytter sommermånedene til å dra i parken, på festival, uteservering og reise. Dette gjør at vi bruker mer mobildata enn ellers, og i den forbindelse har vi valgt å gi alle våre nye og eksisterende kunder dobbel data i juli.

Scroll til toppen