Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

Hvorfor dette initiativet er viktig

Vår økende avhengighet av digitale tjenester bidrar til et større karbonavtrykk enn mange er klar over. Fra de små daglige oppgavene til de store datakrevende aktivitetene, genererer vår bruk av mobildata betydelige CO2-utslipp. Totalt står internett for ca 2% av de globale klimagassutslippene. Det er like mye som all verdens luftfart slipper ut! Men forestill deg om vi kunne kompensere for denne effekten på en effektiv måte.

Klimakompensasjon med SMB Mobil

For kun 14 kr i måneden kompenserer vi 100% av forbruket innenfor ditt abonnement. Gjennom vårt partnerskap med KAPO, investerer vi i nøye utvalgte skogplantings prosjekter i Panama og Tanzania. Disse prosjektene gjør mer enn å bare absorbere CO2; de bidrar også til å styrke lokalsamfunnene ved å skape arbeidsplasser og fremme bærekraftig vekst.

Vårt langsiktige engasjement for miljøet

Siden vår oppstart har SMB Mobil klimakompensert for vårt eget utslipp. Dette tiltaket er en del av vår bredere forpliktelse til å redusere miljøpåvirkningen og fremme bærekraftige løsninger. Ved siden av vårt nye klimakompensasjonsprogram for kunder, tilbyr vi også miljøvennlige alternativer som salg av brukte telefoner for å redusere elektronisk avfall og støtte en mer sirkulær økonomi.

Slik kan du bidra

Du kan ta kontakt direkte med vårt kundesenter for å aktivere tjenesten. Ditt engasjement vil ikke bare bidra til CO2-absorberende skogplantingsprosjekter, men også støtte oppbyggingen av bærekraftige lokalsamfunn.


SMB Mobil vinner beste bedriftsabonnement i juni 2024

19 juni 2024

Vi i SMB Mobil er stolte av å kunngjøre at vi har vunnet to av fire kategorier for bedriftsabonnement på Bytt.no for juni 2024. Dette er en viktig anerkjennelse for oss, og vi takker alle våre kunder for tilliten.

Vellykket emisjon bekrefter tillit til SMB Mobil

30 april 2024

SMB Mobil fortsetter å markere seg som en innovativ utfordrer i det norske mobilmarkedet, og vår nyeste emisjon har på nytt demonstrert markedets tillit til vår visjon og strategi. Som en leverandør som spesialiserer seg på å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter, er vi stolte over å kunne fortsette vår vekst med solid støtte fra både nye og eksisterende investorer.

6 tips til hvordan du holder mobildatabruken lav på påskeferie

25 mars 2024

Enten du planlegger å tilbringe påskeferien på hytta, utforske en ny by, eller bare nyte vårsolen hjemmefra, kan det være lett å bruke mer mobildata enn vanlig. Høytider som påsken er spesielt datatunge perioder, ofte fordi mange er på reise, deler øyeblikk med venner og familie på sosiale medier, eller søker etter informasjon og underholdning på farten. Med noen enkle tiltak kan du likevel holde databruken i sjakk.

Scroll til toppen