Gode betingelser for mindre bedrifter

Mobilabonnement til lave priser

Lave priser på mobilabonnement skal ikke være forbeholdt de store selskapene. SMB Mobil har laget mobilabonnement tilpasset de mindre bedriftene og deres behov. Vi gir de samme fordelene som de store mobilselskapene, til en pris som passer mindre bedrifter godt.

Mobilabonnement til lave priser

Gode betingelser for mindre bedrifter

Det er allment kjent at store bedrifter har svært gode betingelser hos mange mobilselskaper. Samtidig må mindre bedrifter ofte betale høye priser, uansett om de er lojale over tid eller bytter mobilabonnement ofte. Det er kanskje ikke så rart, for det er umulig for de mindre bedriftene å love mobilselskapet det samme omfanget på mobilbruken som de samme selskapene har. Likevel mener vi at også de mindre bedriftene skal ha tilgang på et mobilabonnement med gode priser og betingelser – selv om behovet deres er mindre.

Vi setter mindre bedriftene først

Hos SMB Mobil er det de minste bedriftene som er våre ideelle kunder. Abonnementene og tjenestene vi tilbyr er tilpasset nettopp disse. Derfor er det også først og fremst disse bedriftene som vil få de største fordelene ved å bli kunde hos oss. 

Vi har satt sammen mobilabonnement tilpasset ulike behov, og har blant annet abonnement både med og uten bindingstid. Vi benytter Telenor-nettet og kan derfor tilby full Telenor-dekning på alle våre abonnement. God oppfølging og hyggelig kundeservice er selvfølgelig alltid inkludert. 

Bli SMB Mobil-kunde!

Er du interessert i å høre mer om våre abonnement og tjenester, eller ønsker å tegne abonnement for din bedrift. Da vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med vår kundeservice eller fyll ut skjema ved å klikke på «Bli kunde» nedenfor.


Hyggelig kundeservice, lave priser og full Telenor-dekning

Mobilabonnement tilpasset mindre bedrifter.

SMB Mobil gir gode betingelser og priser til mindre bedriftskunder

Bestilling kan enkelt gjøres på nett

Ingen bindingstid

Lave priser og full Telenor-dekning

Når kvalitet møter dedikasjon: SMB Mobils valg av Telenor for optimal dekning

25 september 2023

Det er en grunn til at ordet 'dekning' har blitt et nøkkelord i mobilbransjen, spesielt i et land som Norge med sin varierte geografi. For deg og din bedrift, være seg en liten lokal butikk eller en større nasjonal aktør, er pålitelig mobildekning avgjørende. Vi i SMB Mobil er stolte av å levere Telenors pålitelige dekning til alle våre kunder, slik at du alltid er tilkoblet.

6 gode grunner til å velge SMB Mobil

01 september 2023

Å finne den rette mobiloperatøren for din bedrift kan være en utfordring, men hvis du ikke bytter iblant ender du ofte opp med å betale mer enn du trenger. Det er mange faktorer å vurdere, og det kan være vanskelig å vite hva som er viktigst. Her er seks gode grunner til at SMB Mobil er det beste valget for din bedrift:

Nyt sommeren uten bekymringer: Slik tar du vare på telefonen din!

25 juli 2023

Sommeren byr på mange opplevelser, enten det er hjemme i Norge under skiftende værforhold, eller på solfylt ferie i utlandet. Uansett hvor vi er, har vi som regel med oss mobiltelefonen. Men hvordan beskytter du mobiltelefonen din mot sommerens utfordringer? Vi i SMB Mobil AS har samlet noen gode tips for å ta vare på telefonen din i sommer!

Scroll til toppen