Gode betingelser for mindre bedrifter

Mobilabonnement til lave priser

Lave priser på mobilabonnement skal ikke være forbeholdt de store selskapene. SMB Mobil har laget mobilabonnement tilpasset de mindre bedriftene og deres behov. Vi gir de samme fordelene som de store mobilselskapene, til en pris som passer mindre bedrifter godt.

Mobilabonnement til lave priser

Gode betingelser for mindre bedrifter

Det er allment kjent at store bedrifter har svært gode betingelser hos mange mobilselskaper. Samtidig må mindre bedrifter ofte betale høye priser, uansett om de er lojale over tid eller bytter mobilabonnement ofte. Det er kanskje ikke så rart, for det er umulig for de mindre bedriftene å love mobilselskapet det samme omfanget på mobilbruken som de samme selskapene har. Likevel mener vi at også de mindre bedriftene skal ha tilgang på et mobilabonnement med gode priser og betingelser – selv om behovet deres er mindre.

Vi setter mindre bedriftene først

Hos SMB Mobil er det de minste bedriftene som er våre ideelle kunder. Abonnementene og tjenestene vi tilbyr er tilpasset nettopp disse. Derfor er det også først og fremst disse bedriftene som vil få de største fordelene ved å bli kunde hos oss. 

Vi har satt sammen mobilabonnement tilpasset ulike behov, og har blant annet abonnement både med og uten bindingstid. Vi benytter Telenor-nettet og kan derfor tilby full Telenor-dekning på alle våre abonnement. God oppfølging og hyggelig kundeservice er selvfølgelig alltid inkludert. 

Bli SMB Mobil-kunde!

Er du interessert i å høre mer om våre abonnement og tjenester, eller ønsker å tegne abonnement for din bedrift. Da vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med vår kundeservice eller fyll ut skjema ved å klikke på «Bli kunde» nedenfor.


Hyggelig kundeservice, lave priser og full Telenor-dekning

Mobilabonnement tilpasset mindre bedrifter.

SMB Mobil gir gode betingelser og priser til mindre bedriftskunder

Bestilling kan enkelt gjøres på nett

Ingen bindingstid

Lave priser og full Telenor-dekning

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Overtegnet emisjon i SMB Mobil

14 november 2023

SMB Mobil er en mobiloperatør som utfordrer det etablerte mobilmarkedet ved å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter. Med økende investorinteresse og klare vekstambisjoner, er SMB Mobil en katalysator for endring i mobilmarkedet. I dette innlegget vil vi presentere hvordan vi skiller oss fra andre aktører i bransjen.

SMB Mobil lanserer Teams Bedriftsnett!

03 november 2023

Det å holde tritt med et voksende antall kommunikasjonsverktøy kan være en reell utfordring, ofte resulterende i fragmentert samhandling og økte administrasjonskostnader. Med Teams Bedriftsnett bringer vi sammen alle dine kommunikasjonsbehov på en sømløs og integrert plattform. Målet er å gjøre hverdagen enklere, mer effektiv, og mer koordinert for din bedrift.

Scroll til toppen