Mobilappene som hjelper deg med å få mest mulig ut av påskeferien din

Påsken er en tid for å koble av, nyte naturen og tilbringe tid med familie og venner. Med mobiltelefonen i lomma kan du imidlertid også få enda mer ut av påskeopplevelsene dine. Her er noen apper og tjenester som kan hjelpe deg å planlegge og gjennomføre påskeaktiviteter på mobilen din.

Mobilappene som hjelper deg med å få mest mulig ut av påskeferien din
  • Værmeldingsapper: Påsken kan være en uforutsigbar tid når det gjelder været. Last ned en værmeldingsapp for å få oppdatert informasjon om værforholdene i området der du befinner deg. Slik kan du planlegge påskeaktiviteter ut ifra værforholdene. Du kan blant annet bruke yr.no eller storm.

  • Tur- og friluftsapper: Påsken er en perfekt tid for å utforske naturen og gå på tur. Det finnes mange apper som kan hjelpe deg å finne fine turstier, registrere turer og følge med på hvor langt du har gått. Blant annet kan du bruke apper som AllTrails, iMarka, Skisporet og UT.no for å finne og planlegge turer.

  • Påskequiz-apper: Det kan være morsomt å ha en quiz-konkurranse med venner og familie i påsken. Last ned en quiz-app og få en morsom quiz-opplevelse med spørsmål og svar som handler om påske og annet relatert stoff. Du kan prøve apper som Quizkampen eller Kahoot.

  • Mat- og drikkeapper: Påsken er også en tid for god mat og drikke. Last ned en mat- og drikkeapp for å få inspirasjon til påskemåltidene. Du kan for eksempel bruke apper som MatPrat, Vivino og En Visuell Kokebok for å få ideer til påskemiddagen.

Uansett hva du liker å gjøre i påsken, så finnes det en app eller tjeneste som kan hjelpe deg å gjøre det enda bedre. Så ikke glem mobilen i påsken, den kan gi deg mye nyttig informasjon og hjelpe deg å få enda mer ut av påskeopplevelsene dine! Men det er også viktig å huske på å legge bort telefonen og fokusere på familie og venner. Sett av tid til å koble av og nyte påskeferien også uten skjermene, og skap gode minner sammen med de du er glad i.


Vellykket emisjon bekrefter tillit til SMB Mobil

30 april 2024

SMB Mobil fortsetter å markere seg som en innovativ utfordrer i det norske mobilmarkedet, og vår nyeste emisjon har på nytt demonstrert markedets tillit til vår visjon og strategi. Som en leverandør som spesialiserer seg på å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter, er vi stolte over å kunne fortsette vår vekst med solid støtte fra både nye og eksisterende investorer.

6 tips til hvordan du holder mobildatabruken lav på påskeferie

25 mars 2024

Enten du planlegger å tilbringe påskeferien på hytta, utforske en ny by, eller bare nyte vårsolen hjemmefra, kan det være lett å bruke mer mobildata enn vanlig. Høytider som påsken er spesielt datatunge perioder, ofte fordi mange er på reise, deler øyeblikk med venner og familie på sosiale medier, eller søker etter informasjon og underholdning på farten. Med noen enkle tiltak kan du likevel holde databruken i sjakk.

Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

05 februar 2024

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Scroll til toppen