Mobilappene som hjelper deg med å få mest mulig ut av påskeferien din

Påsken er en tid for å koble av, nyte naturen og tilbringe tid med familie og venner. Med mobiltelefonen i lomma kan du imidlertid også få enda mer ut av påskeopplevelsene dine. Her er noen apper og tjenester som kan hjelpe deg å planlegge og gjennomføre påskeaktiviteter på mobilen din.

Mobilappene som hjelper deg med å få mest mulig ut av påskeferien din
  • Værmeldingsapper: Påsken kan være en uforutsigbar tid når det gjelder været. Last ned en værmeldingsapp for å få oppdatert informasjon om værforholdene i området der du befinner deg. Slik kan du planlegge påskeaktiviteter ut ifra værforholdene. Du kan blant annet bruke yr.no eller storm.

  • Tur- og friluftsapper: Påsken er en perfekt tid for å utforske naturen og gå på tur. Det finnes mange apper som kan hjelpe deg å finne fine turstier, registrere turer og følge med på hvor langt du har gått. Blant annet kan du bruke apper som AllTrails, iMarka, Skisporet og UT.no for å finne og planlegge turer.

  • Påskequiz-apper: Det kan være morsomt å ha en quiz-konkurranse med venner og familie i påsken. Last ned en quiz-app og få en morsom quiz-opplevelse med spørsmål og svar som handler om påske og annet relatert stoff. Du kan prøve apper som Quizkampen eller Kahoot.

  • Mat- og drikkeapper: Påsken er også en tid for god mat og drikke. Last ned en mat- og drikkeapp for å få inspirasjon til påskemåltidene. Du kan for eksempel bruke apper som MatPrat, Vivino og En Visuell Kokebok for å få ideer til påskemiddagen.

Uansett hva du liker å gjøre i påsken, så finnes det en app eller tjeneste som kan hjelpe deg å gjøre det enda bedre. Så ikke glem mobilen i påsken, den kan gi deg mye nyttig informasjon og hjelpe deg å få enda mer ut av påskeopplevelsene dine! Men det er også viktig å huske på å legge bort telefonen og fokusere på familie og venner. Sett av tid til å koble av og nyte påskeferien også uten skjermene, og skap gode minner sammen med de du er glad i.


Beskytt deg mot digitale trusler og sikre din mobil med nettvern+ fra SMB Mobil

08 mai 2023

I dagens digitale verden er det viktigere enn noen gang å beskytte sin digitale tilstedeværelse og personvern mot potensielle trusler på nettet. Derfor tilbyr SMB Mobil nå nettvern som tilleggsprodukt til våre mobilkunder. Les videre for å lære mer om hva nettvern er, hvordan det fungerer, og hvorfor det kan være en god investering for å beskytte din digitale tilstedeværelse.

Den skjulte prisen av økt mobilbruk: Hvordan det påvirker vår helse

07 mars 2023

Mobiltelefoner har blitt en integrert del av våre liv, og vi bruker dem til blant annet å kommunisere med venner og familie, gjøre jobben vår eller rett og slett bare som tidsfordriv. Selv om det kan være mange fordeler med å bruke mobiltelefoner, kan overdreven bruk også ha negative konsekvenser for vår helse.

Vinterferie på hytta med Norges raskeste nett

17 februar 2023

Det er snart vinterferie og for mange nordmenn betyr dette hyttetur med familie og venner. Mange velger også å flytte kontoret til hytta. Da er god nettilgang og mobildekning avgjørende, og med full Telenor-dekning kan vi gjøre drømmen om hyttekontor til virkelighet.

Scroll til toppen