Når kvalitet møter dedikasjon: SMB Mobils valg av Telenor for optimal dekning

Det er en grunn til at ordet 'dekning' har blitt et nøkkelord i mobilbransjen, spesielt i et land som Norge med sin varierte geografi. For deg og din bedrift, være seg en liten lokal butikk eller en større nasjonal aktør, er pålitelig mobildekning avgjørende. En stabil forbindelse sikrer jevn forretningsdrift, tilfredse kunder, og evnen til å reagere raskt på endringer. Vi i SMB Mobil er stolte av å levere Telenors pålitelige dekning til alle våre kunder, slik at de alltid er tilkoblet.

Når kvalitet møter dedikasjon: SMB Mobils valg av Telenor for optimal dekning

Telenors dedikasjon til dekning

Telenor er kjent for sin utrettelige innsats for å sikre enestående mobildekning i Norge, spesielt med tanke på landets utfordrende geografi. Gjennom årtier med arbeid har de konstant strukket grensene for hva som er mulig, fra dype fjorder til høye fjell. Det er denne dedikasjonen til kvalitet og pålitelighet som gjorde vårt valg enkelt: Telenor som vår nettverksleverandør. I SMB Mobil er vi stolte over å levere mobiljenester bygget på Telenors fremragende dekningsinfrastruktur, og vi vet at våre kunder nyter godt av denne beslutningen hver dag.

Fremtiden med 5G

5G representerer fremtidens kommunikasjon. Med raskere hastigheter, forbedret kapasitet og en mer sømløs brukeropplevelse, står vi på randen av en ny digital revolusjon. Telenors investeringer i 5G, samt deres konstante arbeid for å modernisere og utvide mobilnettet, betyr at SMB Mobil-kunder kan nyte godt av neste generasjons mobiltjenester i stadig flere deler av landet.

Konkurranse driver innovasjon

Men hva driver denne stadige jakten på bedre dekning og mer avanserte mobilnettverkstjenester? Svaret er enkelt: Konkurranse. I mobilbransjen holder konkurrenter, som oss i SMB Mobil, de etablerte gigantene på tå hev. Telenors dedikasjon til å sikre optimal dekning selv i Norges mest utfordrende områder er et vitnesbyrd om dette. Deres initiativ, kombinert med presset fra konkurrentene, sikrer at forbrukerne og bedriftene alltid får den beste tjenesten tilgjengelig.

Sammen for din suksess

Hos SMB Mobil er vi stolte over å kunne tilby Telenor-dekning til våre kunder. Med Telenors kontinuerlige innsats for å forbedre dekningen og SMB Mobils dedikerte tilnærming til SMB-markedet, er vi trygge på at våre kunder får den beste kombinasjonen av tjenester tilpasset deres unike behov.

 


Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

05 februar 2024

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Overtegnet emisjon i SMB Mobil

14 november 2023

SMB Mobil er en mobiloperatør som utfordrer det etablerte mobilmarkedet ved å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter. Med økende investorinteresse og klare vekstambisjoner, er SMB Mobil en katalysator for endring i mobilmarkedet. I dette innlegget vil vi presentere hvordan vi skiller oss fra andre aktører i bransjen.

Scroll til toppen