Overtegnet emisjon i SMB Mobil

SMB Mobil er en mobiloperatør som utfordrer det etablerte mobilmarkedet ved å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter. Med økende investorinteresse og klare vekstambisjoner, er SMB Mobil en katalysator for endring i mobilmarkedet. I dette innlegget vil vi presentere hvordan vi i SMB Mobil med vår nylige vellykkede emisjon og sterk investorstøtte, utfordrer det etablerte mobilmarkedet og fremmer innovasjon og kvalitet, særlig til fordel for mindre bedrifter

Overtegnet emisjon i SMB Mobil

Vellykket emisjon signalerer tillit

SMB Mobil har kommet langt siden starten i 2021. Med en nylig vellykket emisjon har vi fått en bekreftelse på at investorene tror på det vi bygger. Med 70 eiere, inkludert flere erfarne bransjefolk fra mobilbransjen og folk fra sentrale roller innen norsk næringsliv, står vi sterkere enn noensinne. Vi har en klar plan for fremtiden og er allerede på god vei mot vårt mål om 25 000 mobilabonnement innen 2026.

Utfordrer et etablert mobilmarked

SMB Mobil står ikke bare for forretning; vi står for forandring. Ved å utfordre det etablerte mobilmarkedet, åpner vi opp for innovasjon samtidig som vi holder prisene markedsledende i vårt segment. Dette er særlig betydningsfullt for våre mindre bedriftskunder, som historisk sett har stått med dårligere kort enn de større bedriftene.

Industrielle trender og merverdi

Når vi analyserer industrielle trender, er det tydelig at vårt tilbud treffer en nerve i markedet. Kostnadseffektive løsninger og merverdi er ikke bare ønskelig – de er essensielle for dagens mindre bedrifter.

Neste skritt: Fortsatt fokus på innovasjon og kvalitet

SMB Mobil går inn i en spennende tid. Vi verdsetter støtten fra våre investorer og kunder, og ser frem til å dele vår reise med dere. Vi vil fortsette å være en pådriver for innovasjon i mobilmarkedet, samtidig som vi opprettholder vår prisleder fokus for bedriftskunder som ønsker full Telenor dekning. Følg med på vår hjemmeside og sosiale medier for kontinuerlige oppdateringer om hvordan SMB Mobil fortsetter å være det riktige valget for kostnadsbevisste bedrifter som ønsker den beste dekningen.


Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

SMB Mobil lanserer Teams Bedriftsnett!

03 november 2023

Det å holde tritt med et voksende antall kommunikasjonsverktøy kan være en reell utfordring, ofte resulterende i fragmentert samhandling og økte administrasjonskostnader. Med Teams Bedriftsnett bringer vi sammen alle dine kommunikasjonsbehov på en sømløs og integrert plattform. Målet er å gjøre hverdagen enklere, mer effektiv, og mer koordinert for din bedrift.

Ta kontoret med deg på høstferie med SMB Mobil

03 oktober 2023

Høstferien i Norge gir oss vakre landskap med oransje og rødlig løvverk, men for mange bedrifter betyr det også en tid der ansatte ønsker å jobbe remote. Dette kan være fra en koselig hytte i fjellet eller kanskje fra et stille sted ved kysten. Uansett hvor du velger å jobbe fra, er det viktig med stabil og effektiv kommunikasjon.

Scroll til toppen