Overtegnet emisjon i SMB Mobil

SMB Mobil er en mobiloperatør som utfordrer det etablerte mobilmarkedet ved å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter. Med økende investorinteresse og klare vekstambisjoner, er SMB Mobil en katalysator for endring i mobilmarkedet. I dette innlegget vil vi presentere hvordan vi i SMB Mobil med vår nylige vellykkede emisjon og sterk investorstøtte, utfordrer det etablerte mobilmarkedet og fremmer innovasjon og kvalitet, særlig til fordel for mindre bedrifter

Overtegnet emisjon i SMB Mobil

Vellykket emisjon signalerer tillit

SMB Mobil har kommet langt siden starten i 2021. Med en nylig vellykket emisjon har vi fått en bekreftelse på at investorene tror på det vi bygger. Med 70 eiere, inkludert flere erfarne bransjefolk fra mobilbransjen og folk fra sentrale roller innen norsk næringsliv, står vi sterkere enn noensinne. Vi har en klar plan for fremtiden og er allerede på god vei mot vårt mål om 25 000 mobilabonnement innen 2026.

Utfordrer et etablert mobilmarked

SMB Mobil står ikke bare for forretning; vi står for forandring. Ved å utfordre det etablerte mobilmarkedet, åpner vi opp for innovasjon samtidig som vi holder prisene markedsledende i vårt segment. Dette er særlig betydningsfullt for våre mindre bedriftskunder, som historisk sett har stått med dårligere kort enn de større bedriftene.

Industrielle trender og merverdi

Når vi analyserer industrielle trender, er det tydelig at vårt tilbud treffer en nerve i markedet. Kostnadseffektive løsninger og merverdi er ikke bare ønskelig – de er essensielle for dagens mindre bedrifter.

Neste skritt: Fortsatt fokus på innovasjon og kvalitet

SMB Mobil går inn i en spennende tid. Vi verdsetter støtten fra våre investorer og kunder, og ser frem til å dele vår reise med dere. Vi vil fortsette å være en pådriver for innovasjon i mobilmarkedet, samtidig som vi opprettholder vår prisleder fokus for bedriftskunder som ønsker full Telenor dekning. Følg med på vår hjemmeside og sosiale medier for kontinuerlige oppdateringer om hvordan SMB Mobil fortsetter å være det riktige valget for kostnadsbevisste bedrifter som ønsker den beste dekningen.


SMB Mobil vinner beste bedriftsabonnement i juni 2024

19 juni 2024

Vi i SMB Mobil er stolte av å kunngjøre at vi har vunnet to av fire kategorier for bedriftsabonnement på Bytt.no for juni 2024. Dette er en viktig anerkjennelse for oss, og vi takker alle våre kunder for tilliten.

Vellykket emisjon bekrefter tillit til SMB Mobil

30 april 2024

SMB Mobil fortsetter å markere seg som en innovativ utfordrer i det norske mobilmarkedet, og vår nyeste emisjon har på nytt demonstrert markedets tillit til vår visjon og strategi. Som en leverandør som spesialiserer seg på å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter, er vi stolte over å kunne fortsette vår vekst med solid støtte fra både nye og eksisterende investorer.

6 tips til hvordan du holder mobildatabruken lav på påskeferie

25 mars 2024

Enten du planlegger å tilbringe påskeferien på hytta, utforske en ny by, eller bare nyte vårsolen hjemmefra, kan det være lett å bruke mer mobildata enn vanlig. Høytider som påsken er spesielt datatunge perioder, ofte fordi mange er på reise, deler øyeblikk med venner og familie på sosiale medier, eller søker etter informasjon og underholdning på farten. Med noen enkle tiltak kan du likevel holde databruken i sjakk.

Scroll til toppen