Nyt sommeren uten bekymringer: Slik tar du vare på telefonen din!

Sommeren byr på mange opplevelser, enten det er hjemme i Norge under skiftende værforhold, eller på solfylt ferie i utlandet. Uansett hvor vi er, har vi som regel med oss mobiltelefonen. Men hvordan beskytter du mobiltelefonen din mot sommerens utfordringer? Vi i SMB Mobil AS har samlet noen gode tips for å ta vare på telefonen din i sommer!

Nyt sommeren uten bekymringer: Slik tar du vare på telefonen din!
 1. Skyggen er din venn: Beskytt telefonen mot varmen
  Sommerens hete kan ta en toll på mobilens batteri og komponenter. Unngå direkte sollys når du nyter dagen på stranden eller ved bassenget. Skyggen, eller en kjølig lomme, er telefonens beste venn.

 2. Vær på vakt mot sand og smuss: Sikkerheten først
  Sandkorn er lumske og kan skape problemer for mobilens funksjonalitet. Ved å holde telefonen borte fra sand, og med et beskyttende etui, kan du minimere disse risikoene.

 3. Unngå den klissete fienden: Solkrem
  Solkrem beskytter oss mot skadelige stråler, men det kan være en fiende for telefonen. Hold telefonen ren ved å vaske hendene etter solkrem påføring.

 4. La vann være en bekymring mindre: Vanntette løsninger
  Planlegger du å være nær vann? Vurder å investere i vanntett beskyttelse. Det finnes mange løsninger som kan holde telefonen trygg, selv i våte omgivelser.

 5. Ta vare på renslighet: Rengjøring er nøkkelen
  Sommervarmen kan bety økt svetteproduksjon, som igjen kan påvirke telefonens renhet. Rengjør telefonen regelmessig med en myk klut eller en dedikert rengjøringsløsning.

 6. Hold et øye med batteriet: Strømforbruk
  Varme kan redusere batteriets levetid. Vær bevisst på strømforbruket, og reduser unødvendig batteribruk for å sikre at telefonen varer hele dagen.

 7. Vær forberedt: Sikkerhetskopiering er nøkkelen
  Uhell kan skje. Ha alltid en oppdatert sikkerhetskopi av viktige data for å være på den sikre siden.

Med disse enkle tipsene, kan du slappe av og nyte sommeren, samtidig som du tar vare på telefonen din. Husk, forebygging er alltid bedre enn reparasjon!

Ha en strålende sommer, og husk å passe på telefonen din!


Når kvalitet møter dedikasjon: SMB Mobils valg av Telenor for optimal dekning

25 september 2023

Det er en grunn til at ordet 'dekning' har blitt et nøkkelord i mobilbransjen, spesielt i et land som Norge med sin varierte geografi. For deg og din bedrift, være seg en liten lokal butikk eller en større nasjonal aktør, er pålitelig mobildekning avgjørende. Vi i SMB Mobil er stolte av å levere Telenors pålitelige dekning til alle våre kunder, slik at du alltid er tilkoblet.

6 gode grunner til å velge SMB Mobil

01 september 2023

Å finne den rette mobiloperatøren for din bedrift kan være en utfordring, men hvis du ikke bytter iblant ender du ofte opp med å betale mer enn du trenger. Det er mange faktorer å vurdere, og det kan være vanskelig å vite hva som er viktigst. Her er seks gode grunner til at SMB Mobil er det beste valget for din bedrift:

Ubegrenset data i en data-drevet verden

05 juli 2023

I dagens data-drevne verden lanserer vi Ubegrenset SuperRask. Vårt nye mobilabonnement gir ubegrenset data og høy fart for å opprettholde din bedrifts effektivitet. Les videre for å oppdage hvorfor Ubegrenset SuperRask er det riktige valget for din bedrift.

Scroll til toppen