Nyt sommeren uten bekymringer: Slik tar du vare på telefonen din!

Sommeren byr på mange opplevelser, enten det er hjemme i Norge under skiftende værforhold, eller på solfylt ferie i utlandet. Uansett hvor vi er, har vi som regel med oss mobiltelefonen. Men hvordan beskytter du mobiltelefonen din mot sommerens utfordringer? Vi i SMB Mobil AS har samlet noen gode tips for å ta vare på telefonen din i sommer!

Nyt sommeren uten bekymringer: Slik tar du vare på telefonen din!
 1. Skyggen er din venn: Beskytt telefonen mot varmen
  Sommerens hete kan ta en toll på mobilens batteri og komponenter. Unngå direkte sollys når du nyter dagen på stranden eller ved bassenget. Skyggen, eller en kjølig lomme, er telefonens beste venn.

 2. Vær på vakt mot sand og smuss: Sikkerheten først
  Sandkorn er lumske og kan skape problemer for mobilens funksjonalitet. Ved å holde telefonen borte fra sand, og med et beskyttende etui, kan du minimere disse risikoene.

 3. Unngå den klissete fienden: Solkrem
  Solkrem beskytter oss mot skadelige stråler, men det kan være en fiende for telefonen. Hold telefonen ren ved å vaske hendene etter solkrem påføring.

 4. La vann være en bekymring mindre: Vanntette løsninger
  Planlegger du å være nær vann? Vurder å investere i vanntett beskyttelse. Det finnes mange løsninger som kan holde telefonen trygg, selv i våte omgivelser.

 5. Ta vare på renslighet: Rengjøring er nøkkelen
  Sommervarmen kan bety økt svetteproduksjon, som igjen kan påvirke telefonens renhet. Rengjør telefonen regelmessig med en myk klut eller en dedikert rengjøringsløsning.

 6. Hold et øye med batteriet: Strømforbruk
  Varme kan redusere batteriets levetid. Vær bevisst på strømforbruket, og reduser unødvendig batteribruk for å sikre at telefonen varer hele dagen.

 7. Vær forberedt: Sikkerhetskopiering er nøkkelen
  Uhell kan skje. Ha alltid en oppdatert sikkerhetskopi av viktige data for å være på den sikre siden.

Med disse enkle tipsene, kan du slappe av og nyte sommeren, samtidig som du tar vare på telefonen din. Husk, forebygging er alltid bedre enn reparasjon!

Ha en strålende sommer, og husk å passe på telefonen din!


SMB Mobil vinner beste bedriftsabonnement i juni 2024

19 juni 2024

Vi i SMB Mobil er stolte av å kunngjøre at vi har vunnet to av fire kategorier for bedriftsabonnement på Bytt.no for juni 2024. Dette er en viktig anerkjennelse for oss, og vi takker alle våre kunder for tilliten.

Vellykket emisjon bekrefter tillit til SMB Mobil

30 april 2024

SMB Mobil fortsetter å markere seg som en innovativ utfordrer i det norske mobilmarkedet, og vår nyeste emisjon har på nytt demonstrert markedets tillit til vår visjon og strategi. Som en leverandør som spesialiserer seg på å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter, er vi stolte over å kunne fortsette vår vekst med solid støtte fra både nye og eksisterende investorer.

6 tips til hvordan du holder mobildatabruken lav på påskeferie

25 mars 2024

Enten du planlegger å tilbringe påskeferien på hytta, utforske en ny by, eller bare nyte vårsolen hjemmefra, kan det være lett å bruke mer mobildata enn vanlig. Høytider som påsken er spesielt datatunge perioder, ofte fordi mange er på reise, deler øyeblikk med venner og familie på sosiale medier, eller søker etter informasjon og underholdning på farten. Med noen enkle tiltak kan du likevel holde databruken i sjakk.

Scroll til toppen