SMB Mobil lanserer Bedriftsnett!

SMB Mobil lanserer nå en bedriftsnettløsning som er tilpasset mindre bedrifter. En enkel bedriftsnettløsning, til en god pris som skal dekke de fleste behovene til de mindre bedriftene. Hos oss får du de tre første månedene med bedriftsnett gratis!

SMB Mobil lanserer Bedriftsnett!

Mobilt bedriftsnett for de mindre bedriftene

Vårt bedriftsnett er tilpasset for de mindre bedriftene. Her skal du slippe å måtte tenke på oppsettet som passer for deg og din bedrift. Poenget er at du skal unngå tapte anrop og få tilgang til tale funksjoner som gjør at din hektiske arbeidshverdag forenkles på 1 - 2 - 3. I tillegg til at bedriften fremstår som mer profesjonell og kundevennlig.

 

Fast/mobilt nummer

Vår bedriftsnettløsning skal håndtere innkommende anrop til bedriften gjennom et hovednummer. Det er flere fordeler med at bedriften har et hovednummer. Det er lettere for kundene å forholde seg til og kan bidra til at flere kunder besvarer telefonen når du ringer fra samme nummer. Med et hovednummer kan du selv bestemme når du er tilgjengelig for dine kunder.

 

Talemelding

En av tjeneste du får med vårt bedriftsnett er talemelding. En talemelding kan for eksempel være en velkomstmelding hvor kunden kan få mulighet til å taste et tall ut fra hvilket behov de har, eller en stengtmelding hvor kunden får beskjed om at det er stengt og informasjon om åpningstider. Dette bidrar til at bedriften fremstår som mer profesjonell og gir økt trygghet hos kundene.

 

Kø/ ringegrupper

Hos oss kan bedriften din velge mellom tre funksjoner:

  • Samtidig ringing til brukere i kø der det ringes likt til alle i kø.
  • Statisk oppsett der det først ringes til nummer en, deretter nummer to i ringegruppen og så videre.
  • Den som er lengst ledig får neste anrop.

En av fordelene med kø/ringegrupper er at kunden effektivt kan snakke direkte med riktig person i din bedrift.

Installasjon/etablering

Vårt bedriftsnett krever ingen installasjon- eller etableringskostnader.


6 tips til hvordan du holder mobildatabruken lav på påskeferie

25 mars 2024

Enten du planlegger å tilbringe påskeferien på hytta, utforske en ny by, eller bare nyte vårsolen hjemmefra, kan det være lett å bruke mer mobildata enn vanlig. Høytider som påsken er spesielt datatunge perioder, ofte fordi mange er på reise, deler øyeblikk med venner og familie på sosiale medier, eller søker etter informasjon og underholdning på farten. Med noen enkle tiltak kan du likevel holde databruken i sjakk.

Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

05 februar 2024

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Scroll til toppen