SMB Mobil lanserer Bedriftsnett!

SMB Mobil lanserer nå en bedriftsnettløsning som er tilpasset mindre bedrifter. En enkel bedriftsnettløsning, til en god pris som skal dekke de fleste behovene til de mindre bedriftene. Hos oss får du de tre første månedene med bedriftsnett gratis!

SMB Mobil lanserer Bedriftsnett!

Mobilt bedriftsnett for de mindre bedriftene

Vårt bedriftsnett er tilpasset for de mindre bedriftene. Her skal du slippe å måtte tenke på oppsettet som passer for deg og din bedrift. Poenget er at du skal unngå tapte anrop og få tilgang til tale funksjoner som gjør at din hektiske arbeidshverdag forenkles på 1 - 2 - 3. I tillegg til at bedriften fremstår som mer profesjonell og kundevennlig.

 

Fast/mobilt nummer

Vår bedriftsnettløsning skal håndtere innkommende anrop til bedriften gjennom et hovednummer. Det er flere fordeler med at bedriften har et hovednummer. Det er lettere for kundene å forholde seg til og kan bidra til at flere kunder besvarer telefonen når du ringer fra samme nummer. Med et hovednummer kan du selv bestemme når du er tilgjengelig for dine kunder.

 

Talemelding

En av tjeneste du får med vårt bedriftsnett er talemelding. En talemelding kan for eksempel være en velkomstmelding hvor kunden kan få mulighet til å taste et tall ut fra hvilket behov de har, eller en stengtmelding hvor kunden får beskjed om at det er stengt og informasjon om åpningstider. Dette bidrar til at bedriften fremstår som mer profesjonell og gir økt trygghet hos kundene.

 

Kø/ ringegrupper

Hos oss kan bedriften din velge mellom tre funksjoner:

  • Samtidig ringing til brukere i kø der det ringes likt til alle i kø.
  • Statisk oppsett der det først ringes til nummer en, deretter nummer to i ringegruppen og så videre.
  • Den som er lengst ledig får neste anrop.

En av fordelene med kø/ringegrupper er at kunden effektivt kan snakke direkte med riktig person i din bedrift.

Installasjon/etablering

Vårt bedriftsnett krever ingen installasjon- eller etableringskostnader.


Kjøp "ny" mobil med god samvittighet

23 september 2022

I september startet vi salget av nesten nye mobiler i vår nettbutikk. Nå kan du spare både penger og miljøet ved å kjøpe den neste mobilen hos oss!

BankID app – en enkel og trygg løsning

23 august 2022

For å skape en raskere løsning til kundene skal BankID på mobil bli erstattet med BankID-appen. Utfasingen vil starte i september, og da vil det ikke lenger være mulig å aktivere BankID på mobil. Vi har derfor samlet litt informasjon og tips til bruk av BankID-appen her.   

God sommer med dobbel data

01 juli 2022

Det er sommer og flere benytter sommermånedene til å dra i parken, på festival, uteservering og reise. Dette gjør at vi bruker mer mobildata enn ellers, og i den forbindelse har vi valgt å gi alle våre nye og eksisterende kunder dobbel data i juli.

Scroll til toppen