SMB Mobil lanserer Bedriftsnett!

SMB Mobil lanserer nå en bedriftsnettløsning som er tilpasset mindre bedrifter. En enkel bedriftsnettløsning, til en god pris som skal dekke de fleste behovene til de mindre bedriftene. Hos oss får du de tre første månedene med bedriftsnett gratis!

SMB Mobil lanserer Bedriftsnett!

Mobilt bedriftsnett for de mindre bedriftene

Vårt bedriftsnett er tilpasset for de mindre bedriftene. Her skal du slippe å måtte tenke på oppsettet som passer for deg og din bedrift. Poenget er at du skal unngå tapte anrop og få tilgang til tale funksjoner som gjør at din hektiske arbeidshverdag forenkles på 1 - 2 - 3. I tillegg til at bedriften fremstår som mer profesjonell og kundevennlig.

 

Fast/mobilt nummer

Vår bedriftsnettløsning skal håndtere innkommende anrop til bedriften gjennom et hovednummer. Det er flere fordeler med at bedriften har et hovednummer. Det er lettere for kundene å forholde seg til og kan bidra til at flere kunder besvarer telefonen når du ringer fra samme nummer. Med et hovednummer kan du selv bestemme når du er tilgjengelig for dine kunder.

 

Talemelding

En av tjeneste du får med vårt bedriftsnett er talemelding. En talemelding kan for eksempel være en velkomstmelding hvor kunden kan få mulighet til å taste et tall ut fra hvilket behov de har, eller en stengtmelding hvor kunden får beskjed om at det er stengt og informasjon om åpningstider. Dette bidrar til at bedriften fremstår som mer profesjonell og gir økt trygghet hos kundene.

 

Kø/ ringegrupper

Hos oss kan bedriften din velge mellom tre funksjoner:

  • Samtidig ringing til brukere i kø der det ringes likt til alle i kø.
  • Statisk oppsett der det først ringes til nummer en, deretter nummer to i ringegruppen og så videre.
  • Den som er lengst ledig får neste anrop.

En av fordelene med kø/ringegrupper er at kunden effektivt kan snakke direkte med riktig person i din bedrift.

Installasjon/etablering

Vårt bedriftsnett krever ingen installasjon- eller etableringskostnader.


Når kvalitet møter dedikasjon: SMB Mobils valg av Telenor for optimal dekning

25 september 2023

Det er en grunn til at ordet 'dekning' har blitt et nøkkelord i mobilbransjen, spesielt i et land som Norge med sin varierte geografi. For deg og din bedrift, være seg en liten lokal butikk eller en større nasjonal aktør, er pålitelig mobildekning avgjørende. Vi i SMB Mobil er stolte av å levere Telenors pålitelige dekning til alle våre kunder, slik at du alltid er tilkoblet.

6 gode grunner til å velge SMB Mobil

01 september 2023

Å finne den rette mobiloperatøren for din bedrift kan være en utfordring, men hvis du ikke bytter iblant ender du ofte opp med å betale mer enn du trenger. Det er mange faktorer å vurdere, og det kan være vanskelig å vite hva som er viktigst. Her er seks gode grunner til at SMB Mobil er det beste valget for din bedrift:

Nyt sommeren uten bekymringer: Slik tar du vare på telefonen din!

25 juli 2023

Sommeren byr på mange opplevelser, enten det er hjemme i Norge under skiftende værforhold, eller på solfylt ferie i utlandet. Uansett hvor vi er, har vi som regel med oss mobiltelefonen. Men hvordan beskytter du mobiltelefonen din mot sommerens utfordringer? Vi i SMB Mobil AS har samlet noen gode tips for å ta vare på telefonen din i sommer!

Scroll til toppen