SMB Mobil skal være et grønt mobilselskap!

Vi i SMB Mobil er opptatt av miljøet og som mobiloperatør for mindre bedrifter bidrar vi indirekte til å redusere transport-utslippene til våre kunder ved å tilby gode digitale løsninger. Vi har også inngått et samarbeid med KAPO som tilrettelegger for klimakompensasjon gjennom skogplanting.

SMB Mobil skal være et grønt mobilselskap!

Kompensering gjennom klimakreditter

Selv om vi prøver å minimere våre utslipp så godt det lar seg gjøre, er det fortsatt noen utslipp vi ikke klarer å redusere på kort sikt. Det er disse utslippene vi nå kompenserer for gjennom klimakreditter. Vi ønsker altså ikke å kjøpe oss fri fra våre forpliktelser til å slippe ut minst mulig, men å ta ansvar for de utslippene som vanskelig lar seg kutte.

Samarbeid med Kapo

Vi i SMB Mobil har et stort fokus på å ta vare på planeten, og vi har derfor startet et samarbeid med KAPO for å kompensere for det klimagassutslippet vi ikke klarer å redusere nå. Gjennom klimakreditter fra KAPO støtter vi arbeid for å bedre miljøet, både gjennom Co2ol Tropical Mix i Panama og Uchindile & Mapanda i Tanzania. De to prosjektene tar for seg planting av trær, og er sertifisert med de strengeste standarder som finnes.

Panama & Tanzania

Panama og Tanzania har mistet store deler av sin skog. Skogen er et økosystem, og disse prosjektene jobber aktivt med å bygge den opp igjen og samtidig sørge for at den ikke ødelegges på nytt. I tillegg til å plante skog støtter prosjektene lokalbefolkningen gjennom nye arbeidsplasser, infrastruktur og utdanning. Vårt bidrag til prosjektene gjør at trærne som plantes tar opp like mye klimagasser som vårt interne utslipp. Vi sørger også for at klimaprosjektene som støttes følger de strengeste kvalitetskriterier.

Tenk miljøvennlig!

I tillegg til at vi klimakompenserer for våre utslipp har vi også en nettbutikk hvor du kan spare miljøet ved å kjøpe brukte telefoner. Vi i SMB Mobil mener at alle har et ansvar for å redusere sitt klimaavtrykk og vi ønsker å være en del av løsningen – ikke problemet!


SMB Mobil vinner beste bedriftsabonnement i juni 2024

19 juni 2024

Vi i SMB Mobil er stolte av å kunngjøre at vi har vunnet to av fire kategorier for bedriftsabonnement på Bytt.no for juni 2024. Dette er en viktig anerkjennelse for oss, og vi takker alle våre kunder for tilliten.

Vellykket emisjon bekrefter tillit til SMB Mobil

30 april 2024

SMB Mobil fortsetter å markere seg som en innovativ utfordrer i det norske mobilmarkedet, og vår nyeste emisjon har på nytt demonstrert markedets tillit til vår visjon og strategi. Som en leverandør som spesialiserer seg på å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter, er vi stolte over å kunne fortsette vår vekst med solid støtte fra både nye og eksisterende investorer.

6 tips til hvordan du holder mobildatabruken lav på påskeferie

25 mars 2024

Enten du planlegger å tilbringe påskeferien på hytta, utforske en ny by, eller bare nyte vårsolen hjemmefra, kan det være lett å bruke mer mobildata enn vanlig. Høytider som påsken er spesielt datatunge perioder, ofte fordi mange er på reise, deler øyeblikk med venner og familie på sosiale medier, eller søker etter informasjon og underholdning på farten. Med noen enkle tiltak kan du likevel holde databruken i sjakk.

Scroll til toppen