SMB Mobil skal være et grønt mobilselskap!

Vi i SMB Mobil er opptatt av miljøet og som mobiloperatør for mindre bedrifter bidrar vi indirekte til å redusere transport-utslippene til våre kunder ved å tilby gode digitale løsninger. Vi har også inngått et samarbeid med KAPO som tilrettelegger for klimakompensasjon gjennom skogplanting.

SMB Mobil skal være et grønt mobilselskap!

Kompensering gjennom klimakreditter

Selv om vi prøver å minimere våre utslipp så godt det lar seg gjøre, er det fortsatt noen utslipp vi ikke klarer å redusere på kort sikt. Det er disse utslippene vi nå kompenserer for gjennom klimakreditter. Vi ønsker altså ikke å kjøpe oss fri fra våre forpliktelser til å slippe ut minst mulig, men å ta ansvar for de utslippene som vanskelig lar seg kutte.

Samarbeid med Kapo

Vi i SMB Mobil har et stort fokus på å ta vare på planeten, og vi har derfor startet et samarbeid med KAPO for å kompensere for det klimagassutslippet vi ikke klarer å redusere nå. Gjennom klimakreditter fra KAPO støtter vi arbeid for å bedre miljøet, både gjennom Co2ol Tropical Mix i Panama og Uchindile & Mapanda i Tanzania. De to prosjektene tar for seg planting av trær, og er sertifisert med de strengeste standarder som finnes.

Panama & Tanzania

Panama og Tanzania har mistet store deler av sin skog. Skogen er et økosystem, og disse prosjektene jobber aktivt med å bygge den opp igjen og samtidig sørge for at den ikke ødelegges på nytt. I tillegg til å plante skog støtter prosjektene lokalbefolkningen gjennom nye arbeidsplasser, infrastruktur og utdanning. Vårt bidrag til prosjektene gjør at trærne som plantes tar opp like mye klimagasser som vårt interne utslipp. Vi sørger også for at klimaprosjektene som støttes følger de strengeste kvalitetskriterier.

Tenk miljøvennlig!

I tillegg til at vi klimakompenserer for våre utslipp har vi også en nettbutikk hvor du kan spare miljøet ved å kjøpe brukte telefoner. Vi i SMB Mobil mener at alle har et ansvar for å redusere sitt klimaavtrykk og vi ønsker å være en del av løsningen – ikke problemet!


Den skjulte prisen av økt mobilbruk: Hvordan det påvirker vår helse

07 mars 2023

Mobiltelefoner har blitt en integrert del av våre liv, og vi bruker dem til blant annet å kommunisere med venner og familie, gjøre jobben vår eller rett og slett bare som tidsfordriv. Selv om det kan være mange fordeler med å bruke mobiltelefoner, kan overdreven bruk også ha negative konsekvenser for vår helse.

Vinterferie på hytta med Norges raskeste nett

17 februar 2023

Det er snart vinterferie og for mange nordmenn betyr dette hyttetur med familie og venner. Mange velger også å flytte kontoret til hytta. Da er god nettilgang og mobildekning avgjørende, og med full Telenor-dekning kan vi gjøre drømmen om hyttekontor til virkelighet.

Vi lanserer 250 GB fastprisabonnement!

16 januar 2023

Mobilen er som regel med deg overalt og vi bruker mye mer data i dag enn det vi gjorde for noen år siden. Derfor har vi i SMB Mobil valgt å lansere 250 GB fastprisabonnement, det største abonnementet i markedet uten ulike bruksbegrensninger og med full fart!

Scroll til toppen