Ubegrenset data i en data-drevet verden

I dagens data-drevne verden lanserer vi Ubegrenset SuperRask. Vårt nye mobilabonnement gir ubegrenset data og høy fart for å opprettholde din bedrifts effektivitet. Les videre for å oppdage hvorfor Ubegrenset SuperRask er det riktige valget for din bedrift.

Ubegrenset data i en data-drevet verden

Frihet fra databegrensninger

Bli kvitt bekymringene om databruk med Ubegrenset SuperRask. Vi tilbyr ubegrenset data, noe som innebærer at du kan surfe, strømme og kommunisere i ubegrensede mengder uten å måtte tenke på grenser. Du kan være trygg på at du alltid er tilkoblet og kan fortsette virksomheten din uten å bekymre deg for overforbruk.

Pålitelig hastighet uten ekstra kostnader

Ubegrenset SuperRask lever opp til sitt navn ved å tilby hastighet og pålitelighet. Vi vet at tiden din er verdifull, så vi gir deg ubegrenset høyhastighetsdata opptil 100 GB, uten ekstra kostnader. Du kan surfe, laste opp og laste ned filer på et øyeblikk. Selv etter å ha brukt opp 100 GB, kan du fortsatt nyte ubegrenset data med hastigheter redusert til 3 Mbit/s resten av måneden. Ønsker du å gjenopprette hastigheten før måneden er over, kan du enkelt gjøre dette via vår intuitive app eller Min Bedrift-plattform.

Økende behov for data

I dagens teknologiske landskap har behovet for data økt. Mobilene våre kan brukes til nesten alt, og vi ser en stadig økning i datatrafikken. Noen apper krever mer data enn tidligere, og ifølge nylige statistikker fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet velger stadig flere abonnementer med datapakker på 100 GB eller mer. Med denne trenden i bakhodet, har vi designet Ubegrenset SuperRask-abonnementet for å sikre at din bedrift er klargjort for fremtiden.

Frihet og hastighet: Den endelige fordelen med ubegrenset SuperRask

Med ubegrenset data, høy hastighet og pålitelighet, er Ubegrenset SuperRask det perfekte valget for å holde tritt med bedriftens behov. Si farvel til bekymringer om overforbruk og begrensninger - vi tar hånd om tilkoblingen, slik at du kan fokusere på å utvikle din bedrift. Opplev friheten og hastigheten du fortjener med Ubegrenset SuperRask fra SMB Mobil i dag!

 

Ubegrenset SuperRask

599 ,- mnd
  • Fri tale, SMS & MMS
  • Full fart
Inntil 41 GB inkludert i EU.

6 tips til hvordan du holder mobildatabruken lav på påskeferie

25 mars 2024

Enten du planlegger å tilbringe påskeferien på hytta, utforske en ny by, eller bare nyte vårsolen hjemmefra, kan det være lett å bruke mer mobildata enn vanlig. Høytider som påsken er spesielt datatunge perioder, ofte fordi mange er på reise, deler øyeblikk med venner og familie på sosiale medier, eller søker etter informasjon og underholdning på farten. Med noen enkle tiltak kan du likevel holde databruken i sjakk.

Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

05 februar 2024

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Scroll til toppen