Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

Økonomiske besparelser for våre kunder

En av de mest betydningsfulle aspektene av vår vekst er de betydelige økonomiske besparelsene vi har oppnådd for våre kunder. Gjennom rimelige abonnementer og tilleggstjenester, har vi gjort det mulig for våre kunder å spare betydelige beløp.

Tilpassede produkter som møter kundenes behov

Vi er stolte over å tilby full Telenor-dekning og ubegrenset datahastighet på alle abonnement, uten ekstra kostnader. Dette sikrer våre kunder optimal dekning uansett hvor du er i landet. I tillegg tilbyr vi tre ulike bedriftsnett løsninger tilpasset ulike behov, til markedets laveste pris. Vår evne til å raskt tilpasse oss og å holde tritt med de stadig skiftende behovene i bedriftsmarkedet, har gjort oss til et foretrukket valg for bedrifter som verdsetter fleksibilitet og kostnadseffektivitet.

Vårt miljøansvar

Vårt engasjement for miljøet kommer til uttrykk gjennom vårt samarbeid med KAPO for klimakompensasjon, og tilbudet av brukte telefoner i vår nettbutikk. Dette har styrket vår grønne profil og appellert til våre miljøbevisste bedriftskunder.

Personlig kundeservice

Til tross for en verden preget av automatisering, har vi ved SMB Mobil beholdt et sterkt fokus på personlig kundeservice. Vårt dedikerte team står alltid klart til å veilede og støtte våre kunder, og understreker vårt sterke kundefokus.

Arbeidskultur i SMB Mobil

Vi tror på kraften av en positiv og støttende arbeidskultur. Vårt team av engasjerte ansatte samarbeider tett for å realisere vårt felles mål: å tilby kostnadseffektive løsninger og verdifulle tjenester til våre kunder. Denne kulturen er en nøkkelfaktor i vår suksess og vekst.

Vår forpliktelse til små og mellomstore bedrifter

Vi er takknemlige for hver eneste kunde som har valgt SMB Mobil. Deres tillit og støtte er drivkraften bak vår kontinuerlige innovasjon og vekst. Sammen skaper vi en forandring i bedriftsmarkedet, og bringer bedre tjenester og verdier til hver eneste kunde vi samarbeider med. Vi kommer til å fortsette å arbeide for å kunne tilby store fordeler til små og mellomstore bedrifter. 


Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

05 februar 2024

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Overtegnet emisjon i SMB Mobil

14 november 2023

SMB Mobil er en mobiloperatør som utfordrer det etablerte mobilmarkedet ved å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter. Med økende investorinteresse og klare vekstambisjoner, er SMB Mobil en katalysator for endring i mobilmarkedet. I dette innlegget vil vi presentere hvordan vi skiller oss fra andre aktører i bransjen.

SMB Mobil lanserer Teams Bedriftsnett!

03 november 2023

Det å holde tritt med et voksende antall kommunikasjonsverktøy kan være en reell utfordring, ofte resulterende i fragmentert samhandling og økte administrasjonskostnader. Med Teams Bedriftsnett bringer vi sammen alle dine kommunikasjonsbehov på en sømløs og integrert plattform. Målet er å gjøre hverdagen enklere, mer effektiv, og mer koordinert for din bedrift.

Scroll til toppen