Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

Økonomiske besparelser for våre kunder

En av de mest betydningsfulle aspektene av vår vekst er de betydelige økonomiske besparelsene vi har oppnådd for våre kunder. Gjennom rimelige abonnementer og tilleggstjenester, har vi gjort det mulig for våre kunder å spare betydelige beløp.

Tilpassede produkter som møter kundenes behov

Vi er stolte over å tilby full Telenor-dekning og ubegrenset datahastighet på alle abonnement, uten ekstra kostnader. Dette sikrer våre kunder optimal dekning uansett hvor du er i landet. I tillegg tilbyr vi tre ulike bedriftsnett løsninger tilpasset ulike behov, til markedets laveste pris. Vår evne til å raskt tilpasse oss og å holde tritt med de stadig skiftende behovene i bedriftsmarkedet, har gjort oss til et foretrukket valg for bedrifter som verdsetter fleksibilitet og kostnadseffektivitet.

Vårt miljøansvar

Vårt engasjement for miljøet kommer til uttrykk gjennom vårt samarbeid med KAPO for klimakompensasjon, og tilbudet av brukte telefoner i vår nettbutikk. Dette har styrket vår grønne profil og appellert til våre miljøbevisste bedriftskunder.

Personlig kundeservice

Til tross for en verden preget av automatisering, har vi ved SMB Mobil beholdt et sterkt fokus på personlig kundeservice. Vårt dedikerte team står alltid klart til å veilede og støtte våre kunder, og understreker vårt sterke kundefokus.

Arbeidskultur i SMB Mobil

Vi tror på kraften av en positiv og støttende arbeidskultur. Vårt team av engasjerte ansatte samarbeider tett for å realisere vårt felles mål: å tilby kostnadseffektive løsninger og verdifulle tjenester til våre kunder. Denne kulturen er en nøkkelfaktor i vår suksess og vekst.

Vår forpliktelse til små og mellomstore bedrifter

Vi er takknemlige for hver eneste kunde som har valgt SMB Mobil. Deres tillit og støtte er drivkraften bak vår kontinuerlige innovasjon og vekst. Sammen skaper vi en forandring i bedriftsmarkedet, og bringer bedre tjenester og verdier til hver eneste kunde vi samarbeider med. Vi kommer til å fortsette å arbeide for å kunne tilby store fordeler til små og mellomstore bedrifter. 


Vellykket emisjon bekrefter tillit til SMB Mobil

30 april 2024

SMB Mobil fortsetter å markere seg som en innovativ utfordrer i det norske mobilmarkedet, og vår nyeste emisjon har på nytt demonstrert markedets tillit til vår visjon og strategi. Som en leverandør som spesialiserer seg på å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter, er vi stolte over å kunne fortsette vår vekst med solid støtte fra både nye og eksisterende investorer.

6 tips til hvordan du holder mobildatabruken lav på påskeferie

25 mars 2024

Enten du planlegger å tilbringe påskeferien på hytta, utforske en ny by, eller bare nyte vårsolen hjemmefra, kan det være lett å bruke mer mobildata enn vanlig. Høytider som påsken er spesielt datatunge perioder, ofte fordi mange er på reise, deler øyeblikk med venner og familie på sosiale medier, eller søker etter informasjon og underholdning på farten. Med noen enkle tiltak kan du likevel holde databruken i sjakk.

Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

05 februar 2024

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Scroll til toppen