Vellykket emisjon bekrefter tillit til SMB Mobil

Vi fortsetter å markere oss som en utfordrer i det norske mobilmarkedet, og vår nyeste emisjon har på nytt demonstrert markedets tillit til vår visjon og strategi. Som en leverandør som spesialiserer seg på å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter, er vi stolte over å kunne fortsette vår vekst med solid støtte fra både nye og eksisterende investorer.

Vellykket emisjon bekrefter tillit til SMB Mobil

Styrket investorbase

Vi har nylig gjennomført en ny vellykket emisjon, som viser en sterk investorinteresse. Vi har nå mer enn 75 aksjonærer, inkludert flere fra nøkkelposisjoner i næringslivet, noe som ytterligere styrker vår kapabilitet til å møte våre målsettinger. Dette gjør oss godt rustet til å nå målet om 30 000 mobilabonnement i 2026.

Fremtiden for SMB Mobil

Gjennom det kommende året ser vi frem til å fortsette å tilby tilpassede tjenester som imøtekommer behovene til mindre bedrifter og vii er takknemlige for støtten fra våre investorer og kunder. Følg med på vår hjemmeside og sosiale medier for de nyeste oppdateringene.


6 tips til hvordan du holder mobildatabruken lav på påskeferie

25 mars 2024

Enten du planlegger å tilbringe påskeferien på hytta, utforske en ny by, eller bare nyte vårsolen hjemmefra, kan det være lett å bruke mer mobildata enn vanlig. Høytider som påsken er spesielt datatunge perioder, ofte fordi mange er på reise, deler øyeblikk med venner og familie på sosiale medier, eller søker etter informasjon og underholdning på farten. Med noen enkle tiltak kan du likevel holde databruken i sjakk.

Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

05 februar 2024

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Scroll til toppen