Vi lanserer 250 GB fastprisabonnement!

Mobilen er som regel med deg overalt og vi bruker mye mer data i dag enn det vi gjorde for noen år siden. Derfor har vi i SMB Mobil valgt å lansere 250 GB fastprisabonnement, det største abonnementet i markedet uten ulike bruksbegrensninger og med full fart!  

Vi lanserer 250 GB fastprisabonnement!

Behovet for mer data har økt

Vi kan bruke mobilen til nesten alt og bruker mer og mer datatrafikk. Både fordi vi surfer mer, men også fordi noen apper bruker mer datatrafikk enn tidligere. Video og bildetjenester tar mye datatrafikk. På for eksempel Facebook og Instagram starter videoavspillinger automatisk, hvilket øker dataforbruket betydelig. Det gjør at flere får behov for større fastprisabonnement enn det de hadde tidligere.   

 

Rask nedlastning med Full Fart!

Noen mobilselskaper tar ekstra betalt for å gi deg som bedriftskunde full datahastighet på 4G og 5G, eller setter begrensninger i bruk pr dag. Hos SMB Mobil får alle kunder full Telenor-dekning og den samme høye hastigheten, uten at det merkes på fakturaen. Vi mener at det i 2023 ikke lenger skal være nødvendig å hente seg en kaffe mens man venter på at dokumenter og nettsider lastes ned, enten ditt behov er 250 GB eller et av våre mindre abonnement.

Fastpris 250 GB

999 ,- mnd
  • Fri tale, SMS & MMS
  • Full fart

SMB Mobil skal være et grønt mobilselskap!

09 januar 2023

Vi i SMB Mobil er opptatt av miljøet og som mobiloperatør for mindre bedrifter bidrar vi indirekte til å redusere transport-utslippene til våre kunder ved å tilby gode digitale løsninger. Vi har også inngått et samarbeid med KAPO som tilrettelegger for klimakompensasjon gjennom skogplanting

SMB Mobil lanserer Bedriftsnett!

08 november 2022

SMB Mobil lanserer nå en bedriftsnettløsning som er tilpasset mindre bedrifter. En enkel bedriftsnettløsning, til en god pris som skal dekke de fleste behovene til de mindre bedriftene. Hos oss får du de tre første månedene med bedriftsnett gratis!

Kjøp "ny" mobil med god samvittighet

23 september 2022

I september startet vi salget av nesten nye mobiler i vår nettbutikk. Nå kan du spare både penger og miljøet ved å kjøpe den neste mobilen hos oss!

Scroll til toppen