Vi lanserer 250 GB fastprisabonnement!

Mobilen er som regel med deg overalt og vi bruker mye mer data i dag enn det vi gjorde for noen år siden. Derfor har vi i SMB Mobil valgt å lansere 250 GB fastprisabonnement, det største abonnementet i markedet uten ulike bruksbegrensninger og med full fart!  

Vi lanserer 250 GB fastprisabonnement!

Behovet for mer data har økt

Vi kan bruke mobilen til nesten alt og bruker mer og mer datatrafikk. Både fordi vi surfer mer, men også fordi noen apper bruker mer datatrafikk enn tidligere. Video og bildetjenester tar mye datatrafikk. På for eksempel Facebook og Instagram starter videoavspillinger automatisk, hvilket øker dataforbruket betydelig. Det gjør at flere får behov for større fastprisabonnement enn det de hadde tidligere.   

 

Rask nedlastning med Full Fart!

Noen mobilselskaper tar ekstra betalt for å gi deg som bedriftskunde full datahastighet på 4G og 5G, eller setter begrensninger i bruk pr dag. Hos SMB Mobil får alle kunder full Telenor-dekning og den samme høye hastigheten, uten at det merkes på fakturaen. Vi mener at det i 2023 ikke lenger skal være nødvendig å hente seg en kaffe mens man venter på at dokumenter og nettsider lastes ned, enten ditt behov er 250 GB eller et av våre mindre abonnement.

Fastpris 250 GB

999 ,- mnd
  • Fri tale, SMS & MMS
  • Full fart
Inntil 69 GB inkludert i EU.

Hvorfor vi valgte Telenor-dekning for SMB Mobil

18 juli 2024

Når vi i SMB Mobil valgte Telenor som vår nettverksleverandør, var det basert på nøye vurdering av dekning, pålitelighet og fremtidig utvikling. Her er hovedgrunnene til hvorfor Telenor-dekningen er det beste valget for små og mellomstore bedrifter.

Nok en gang beste bedriftsabonnement - både for juni og juli

09 juli 2024

Vi i SMB Mobil er veldig stolte av å kunngjøre at vi nok en gang har vunnet to av fire kategorier for bedriftsabonnement på Bytt.no, både for juni og juli 2024. Denne gjentatte utmerkelsen viser at vårt fokus på pris, kvalitet og kundetilfredshet gir resultater. Vi takker alle våre kunder for deres støtte og tillit.

Digital sikkerhet for små og mellomstore bedrifter

08 juli 2024

Mange små og mellomstore bedrifter mangler beredskapsplaner, noe som gjør dem sårbare for cyberangrep med potensielt katastrofale konsekvenser. Når jobb og privatliv blandes på samme enhet, blir en pålitelig sikkerhetsløsning enda viktigere. I dette blogginnlegget ser vi nærmere på noen av de vanligste truslene og hvordan SMB Mobil kan hjelpe deg med å beskytte deg mot dem.

Scroll til toppen