Vinterferie på hytta med Norges raskeste nett

Det er snart vinterferie og for mange nordmenn betyr dette hyttetur med familie og venner. Mange velger også å flytte kontoret til hytta. Da er god nettilgang og mobildekning avgjørende, og med full Telenor-dekning kan vi gjøre drømmen om hyttekontor til virkelighet.

Vinterferie på hytta med Norges raskeste nett

Jobbe fra hytta i vinterferien

Snart er det tid for vinterferie og hytteturer med familie og venner. Jobbing fra hjemmekontoret er blitt en normalitet blant nordmenn, og mange benytter derfor muligheten til å jobbe fra hytta. Det eneste som kan hindre dette er dersom du har dårlig dekning og internettilgang. Med SMB Mobil sitt bedriftsabonnement får du full Telenor-dekning i hele landet til en god pris. I tillegg til våre mobilabonnementer tilbyr SMB Mobil også mobilt bredbånd, som gir tilgang til nett uansett hvor man befinner seg. Mobilt bredbånd er perfekt å bruke fra hytta, men fungerer like godt fra bilen eller toget når du får et plutselig behov for å koble deg opp.

Telenordekning - raskest i Norge

Ookla har testet hurtigheten til ulike mobilnett og Telenor går ut som vinner for femte året på rad. Resultatet viser at Telenor har Norges raskeste mobilnett, Norges beste geografiske dekning samt Norges mest stabile mobilnett. Vi i SMB Mobil er stolte av å kunne tilby våre kunder Norges raskeste mobilnett. Et av våre viktigste fokusområder er at mindre bedrifter skal få tilgang til den samme gode hastigheten og dekningen, uten at det er nødvendig å betale mer. Vi gjør ikke forskjell på kundene våre, og gir samme kapasitet og høyeste hastighet til alle som velger å tegne abonnement hos oss.

Ut februar har vi kampanje på 100 GB Mobilt bredbånd. Se alle våre mobile bredbånd her: Abonnement på mobilt bredbånd - SMB Mobil


Den skjulte prisen av økt mobilbruk: Hvordan det påvirker vår helse

07 mars 2023

Mobiltelefoner har blitt en integrert del av våre liv, og vi bruker dem til blant annet å kommunisere med venner og familie, gjøre jobben vår eller rett og slett bare som tidsfordriv. Selv om det kan være mange fordeler med å bruke mobiltelefoner, kan overdreven bruk også ha negative konsekvenser for vår helse.

Vi lanserer 250 GB fastprisabonnement!

16 januar 2023

Mobilen er som regel med deg overalt og vi bruker mye mer data i dag enn det vi gjorde for noen år siden. Derfor har vi i SMB Mobil valgt å lansere 250 GB fastprisabonnement, det største abonnementet i markedet uten ulike bruksbegrensninger og med full fart!

SMB Mobil skal være et grønt mobilselskap!

09 januar 2023

Vi i SMB Mobil er opptatt av miljøet og som mobiloperatør for mindre bedrifter bidrar vi indirekte til å redusere transport-utslippene til våre kunder ved å tilby gode digitale løsninger. Vi har også inngått et samarbeid med KAPO som tilrettelegger for klimakompensasjon gjennom skogplanting

Scroll til toppen