Vinterferie på hytta med Norges raskeste nett

Det er snart vinterferie og for mange nordmenn betyr dette hyttetur med familie og venner. Mange velger også å flytte kontoret til hytta. Da er god nettilgang og mobildekning avgjørende, og med full Telenor-dekning kan vi gjøre drømmen om hyttekontor til virkelighet.

Vinterferie på hytta med Norges raskeste nett

Jobbe fra hytta i vinterferien

Snart er det tid for vinterferie og hytteturer med familie og venner. Jobbing fra hjemmekontoret er blitt en normalitet blant nordmenn, og mange benytter derfor muligheten til å jobbe fra hytta. Det eneste som kan hindre dette er dersom du har dårlig dekning og internettilgang. Med SMB Mobil sitt bedriftsabonnement får du full Telenor-dekning i hele landet til en god pris. I tillegg til våre mobilabonnementer tilbyr SMB Mobil også mobilt bredbånd, som gir tilgang til nett uansett hvor man befinner seg. Mobilt bredbånd er perfekt å bruke fra hytta, men fungerer like godt fra bilen eller toget når du får et plutselig behov for å koble deg opp.

Telenordekning - raskest i Norge

Ookla har testet hurtigheten til ulike mobilnett og Telenor går ut som vinner for femte året på rad. Resultatet viser at Telenor har Norges raskeste mobilnett, Norges beste geografiske dekning samt Norges mest stabile mobilnett. Vi i SMB Mobil er stolte av å kunne tilby våre kunder Norges raskeste mobilnett. Et av våre viktigste fokusområder er at mindre bedrifter skal få tilgang til den samme gode hastigheten og dekningen, uten at det er nødvendig å betale mer. Vi gjør ikke forskjell på kundene våre, og gir samme kapasitet og høyeste hastighet til alle som velger å tegne abonnement hos oss.

Ut februar har vi kampanje på 100 GB Mobilt bredbånd. Se alle våre mobile bredbånd her: Abonnement på mobilt bredbånd - SMB Mobil


Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

05 februar 2024

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Overtegnet emisjon i SMB Mobil

14 november 2023

SMB Mobil er en mobiloperatør som utfordrer det etablerte mobilmarkedet ved å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter. Med økende investorinteresse og klare vekstambisjoner, er SMB Mobil en katalysator for endring i mobilmarkedet. I dette innlegget vil vi presentere hvordan vi skiller oss fra andre aktører i bransjen.

Scroll til toppen