Digital sikkerhet

Vi vet at mindre bedrifter trenger enkle tjenester som er lette å ta i bruk. Hos oss kan du velge mellom de to sikkerhetsproduktene SafeZone og Nettvern+. Tjenestene er to av Telenors fremste sikkerhetstjenester designet for å beskytte deg og din bedrift mot digitale trusler. 

SafeZone

Beskytt bedriften din med SafeZone

SafeZone er Telenors avanserte sikkerhetsløsning spesielt utviklet for å beskytte bedrifter mot digitale trusler. SafeZone beskytter bedriftens systemer ved å blokkere skadelige nettsider før de rekker å gjøre skade. Med SafeZone får du omfattende beskyttelse mot phishing, malware, ransomware og andre ondsinnede aktiviteter som kan skade din virksomhet.

Tjenesten koster 29,- og kan bestilles ved å ta kontakt med vårt kundesenter.

Hvordan fungerer SafeZone?

SafeZone fungerer som et aktivt DNS-filter som kontinuerlig overvåker og blokkerer ondsinnede nettsider før de rekker å gjøre skade. Tjenesten er basert på Cisco Umbrella, en ledende teknologi innen cybersikkerhet, som sikrer at beskyttelsen alltid er oppdatert og effektiv.

Flere har sikkert opplevd å motta en SMS eller e-post med en falsk lenke som ser ut til å komme fra en pålitelig kilde. Sikkerhetstjenesten kan blokkere lenken og forhindre at ansatte blir lurt til å gi fra seg sensitiv informasjon.

Ved å velge SafeZone sikrer du at bedriften er rustet til å møte dagens digitale trusler på en effektiv måte.

Fordeler med Safe Zone

 • Enkel å bruke: SafeZone krever ingen installasjon, oppdatering eller vedlikehold, noe som gjør det enkelt for små og mellomstore bedrifter å implementere.

 • Helhetlig beskyttelse: Beskytter ansatte mot utrygge nettsider og om de trykker på en farlig lenke

 • Alltid oppdatert: SafeZone oppdateres kontinuerlig for å sikre at du alltid er beskyttet mot de nyeste truslene.

Sikkerhetstips:

Mange små og mellomstore bedrifter mangler beredskapsplaner, noe som gjør dem sårbare for cyberangrep som kan få katastrofale konsekvenser.

For å maksimere sikkerheten, anbefales det å kombinere SafeZone med andre sikkerhetstiltak:

 • Sørg for at alle enheter i nettverket har oppdatert antivirusprogramvare.

 • Oppdater regelmessig alle systemer og programmer for å beskytte mot kjente sårbarheter.

 • Gjennomfør regelmessige opplæringer for ansatte om sikkerhet og phishing.

Ta kontakt med vårt kundesenter for å bestille tjenesten

Nettvern+

Beskytt bedriften din med Nettvern+

Nettvern+ er Telenors avanserte sikkerhetsfilter som beskytter deg mens du surfer på mobilnettet. Denne tjenesten er spesielt utviklet for å gi deg ekstra trygghet og beskyttelse mot skadelige nettsider uten at det kreves installasjon eller vedlikehold.

Tjenesten koster 29,- per bruker og kan bestilles ved å ta kontakt med vårt kundesenter. 

Hvordan fungerer Nettvern+?

Nettvern+ sjekker automatisk nettsider du besøker og blokkerer de som anses som utrygge. Dette inkluderer sider som kan inneholde phishing, malware, eller andre typer skadelige innhold. Filtrene oppdateres kontinuerlig for å sikre at du alltid er beskyttet mot de nyeste digitale truslene.

Hvis du for eksempel besøker en falsk nettside som prøver å stjele dine personlige opplysninger, kan Nettvern+ umiddelbart blokkere tilgangen.

Slik kan du surfe sikkert og uten bekymringer, vel vitende om at du har et ekstra lag med beskyttelse mot de mange digitale truslene som finnes der ute.

Fordeler med Nettvern+

 • Alltid på vakt: Nettvern+ sjekker automatisk nettsider og blokkerer skadelige innhold før de rekker å gjøre skade.

 • Brukervennlig: Krever ingen teknisk kunnskap for å bruke. Tjenesten er klar til bruk så snart den er aktivert.

 • Bred dekning: Fungerer på alle enheter som bruker Telenors mobilnett, og gir omfattende beskyttelse mot digitale trusler

Sikkerhetstips:

Mange små og mellomstore bedrifter mangler beredskapsplaner, noe som gjør dem sårbare for cyberangrep som kan få katastrofale konsekvenser.

Selv med Nettvern+ aktivert, er det viktig å være oppmerksom på sikkerhet på nett. Her er noen tips for å sikre at du surfer tryggest mulig:

 • Sjekk nettadresser nøye for å unngå falske nettsteder.

 • Bruk kjente og sikre betalingsmetoder, spesielt når du handler på nett.

 • Se etter "https" og låsikonet i nettleseren før du legger inn personlig informasjon.

Ta kontakt med vårt kundesenter for å bestille tjenesten

Scroll til toppen