Presse

SMB Mobil AS er et norskeid mobilselskap i sterk vekst med visjon om å være den ledende leverandøren av rimelige mobilabonnement på Telenors nett for mindre bedrifter.

Selskapet startet med salg mot bedriftsmarkedet i 2022 og i 2023 ble resultatet rundt 7 000 aktive mobil-abonnement og omsetning i 2023 var 25 millioner kroner. I 2024 vil selskapet passere 14 000 abonnement og 60 millioner kroner i omsetning. 

Selskapet ble startet i 2021 og har 70 eiere med solide investorer bak satsingen. Aksjonærgruppen inkluderer flere erfarne bransjefolk fra mobilbransjen, folk fra sentrale roller innen norsk næringsliv samt en rekke gründere som syntes dette er et spennende prosjekt. SMB Mobil skal hente mer penger i 2024 for å finansiere veksten, og nye investorer må gjerne kontakte selskapet, sier styreleder Bjørn Einar Kihl. 

Høst 2023 ble emisjon i SMB Mobil overtegnet.

Teamet har lang og bred bransjeerfaring og har tidligere vært med i en rekke selskaper på ledelse eller styrenivå, inkludert Ericsson, Ventelo, One Call, Network Norway, Hafslund Venture, ICE, Kvantel, Vmobile, Invoicia og Phonect.

Styreleder i SMB Mobil er Bjørn Einar Kihl og daglig leder er Amund Helland

Kontaktinfo for presse: investor@smbmobil.no

 

Scroll til toppen