Takk for nå

Nedenfor finner du informasjon og noen tips for å gjøre overgangen til din nye teleoperatør best mulig for din bedrift. 

Mine kontakter:

Du må sikre at dine kontakter er laget på telefonen eller i en skytjeneste (for eksempel Google, OneDrive eller iCloud), slik at ikke disse slettes ved overføring til ny operatør.

 

Digital sikkerhet:

Sikker surfing med Nettvern+ og ID-Beskyttelse vil du ikke lenger ha tilgang til når du velger å bytte operatør. Sørg for at ny operatør ivaretar dette før overføring.

 

Bedriftsnett:

Har du bedriftsnett fra SMB Mobil vil du miste det ved overføring til din nye teleoperatør. Du må da sjekke at dette blir ivaretatt hos din nye operatør. 

 

Min side/APP

Du vil ha tilgang til Min Side & APP så lenge du er aktiv kunde hos SMB Mobil. Tilgangen stenges imidlertid når kundeforhold avsluttes og det er viktig å huske å ta ut fakturakopier om dere trenger disse bilagene.

 

SIM-kort:

Du mottar et nytt SIM-kort med ny PIN- og PUK-kode fra din nye teleoperatør. Du må huske å bytte SIM-kort nøyaktig på porteringstidspunket (Dato/ klokkeslett). Dette gjelder også Data-SIM og/eller Tvilling-SIM om disse tjenestene er bestilt hos din nye operatør.

 

Bruddgebyr og oppsigelse:

Ved avtaletid vil det tilkomme et bruddgebyr på kr 4 500,- eks. mva pr. abonnement med 36 måneder avtaletid og 3000 ved 24 mnd avtaletid, i henhold til inngått avtale med SMB Mobil. Lengden på avtaletiden fremkommer i ordrebekreftelse som er sendt på e-post samt i SMS som ble bekreftet ved avtaleinngåelse. Dersom du er usikker på om du har avtaletid kan du ta kontakt med oss, så kan vi sjekke opp i dette. 

 

Det er mulig at din nye teleoperatør har tilbudt utkjøp av avtale hos SMB Mobil, om du er usikker på dette, anbefaler vi at du tar kontakt med din nye teleoperatør for å avklarere deres praksis ved utkjøp av avtale.

Ved spørsmål om bruddgebyr, oppsigelse eller faktura ta kontakt på 21 93 61 61 / hei@smbmobil.no  

 

Brukte Mobiler - rabattkode 

Din rabattkode på brukte mobiler som du har mottatt på SMS kan benyttes også etter du har portert ut fra SMB Mobil (inntil 12 måneder etter mottatt SMS) 

 
Har du noen spørsmål ta gjerne kontakt på 21 93 61 61 / hei@smbmobil.no  
 
Vi i SMBmobil takker for samarbeidet og ønsker velkommen tilbake på et senere tidspunkt!

Scroll til toppen