Ta kontoret med deg på høstferie med SMB Mobil

Høstferien i Norge gir oss vakre landskap med oransje og rødlig løvverk, men for mange bedrifter betyr det også en tid der ansatte ønsker å jobbe remote. Dette kan være fra en koselig hytte i fjellet eller kanskje fra et stille sted ved kysten. Uansett hvor du velger å jobbe fra, er det viktig med stabil og effektiv kommunikasjon.

Ta kontoret med deg på høstferie med SMB Mobil

Optimal kommunikasjon med bedriftsnett

Uansett bedriftsstørrelse gir våre bedriftsnett-løsninger deg den fleksibiliteten du trenger for å sikre sømløs kommunikasjon. For mindre bedrifter tilbyr vi en enklere bedriftsnettløsning til markedets laveste pris, mens større bedrifter kan dra nytte av vårt mer omfattende og avanserte system. Med to bedriftsnettløsninger trenger du ikke å betale for funksjoner du ikke trenger. Begge alternativene gir deg verktøyene du trenger for å jobbe effektivt, selv på fjerntliggende steder.

Pålitelig Telenor-dekning overalt

Hvor enn høstferien tar deg, sikrer vår tilknytning til Telenors nett at du alltid er tilkoblet. Fra fjell til fjord, uansett hvor du velger å sette opp ditt midlertidige kontor, kan du stole på kvalitetsdekningen fra Telenor via SMB Mobil. Alle våre mobilabonnement har også fri fart uten at du trenger å betale ekstra for det.

Fleksibilitet med datapakker

Uansett hvor du befinner deg skal du ha tilgang til pålitelig data. Dersom du skulle trenge mer data i høstferien kan du enkelt oppgradere abonnementet via APP, Min side eller ved å ta kontakt med kundeservice. Vi har flere store datapakker til deg som bruker mye data, feks vårt nyeste mobilabonnement "Ubegrenset SuperRask" som tilbyr fri bruk av data, med hastigheter opptil 3 Mbit/s etter 100 GB. Skulle du trenge mer, kan du oppgradere til vår fastprispakke på 250 GB.

Mobilt Bredbånd for hyttekontoret

For de som ønsker en enda mer stabil og pålitelig nettverksløsning på hytta, er mobilt bredbånd det rette valget. Med Full Fart og Full Telenor-dekning inkludert i alle våre abonnementer, gir mobilt bredbånd deg den beste nettverksopplevelsen, uansett hvor du er. Mobilt bredbånd er perfekt å bruke fra hytta, men fungerer like godt fra bilen eller toget når du får et plutselig behov for å koble deg opp.


Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Overtegnet emisjon i SMB Mobil

14 november 2023

SMB Mobil er en mobiloperatør som utfordrer det etablerte mobilmarkedet ved å tilby kostnadseffektive løsninger og merverdi for mindre bedrifter. Med økende investorinteresse og klare vekstambisjoner, er SMB Mobil en katalysator for endring i mobilmarkedet. I dette innlegget vil vi presentere hvordan vi skiller oss fra andre aktører i bransjen.

SMB Mobil lanserer Teams Bedriftsnett!

03 november 2023

Det å holde tritt med et voksende antall kommunikasjonsverktøy kan være en reell utfordring, ofte resulterende i fragmentert samhandling og økte administrasjonskostnader. Med Teams Bedriftsnett bringer vi sammen alle dine kommunikasjonsbehov på en sømløs og integrert plattform. Målet er å gjøre hverdagen enklere, mer effektiv, og mer koordinert for din bedrift.

Scroll til toppen