Ta kontoret med deg på høstferie med SMB Mobil

Høstferien i Norge gir oss vakre landskap med oransje og rødlig løvverk, men for mange bedrifter betyr det også en tid der ansatte ønsker å jobbe remote. Dette kan være fra en koselig hytte i fjellet eller kanskje fra et stille sted ved kysten. Uansett hvor du velger å jobbe fra, er det viktig med stabil og effektiv kommunikasjon.

Ta kontoret med deg på høstferie med SMB Mobil

Optimal kommunikasjon med bedriftsnett

Uansett bedriftsstørrelse gir våre bedriftsnett-løsninger deg den fleksibiliteten du trenger for å sikre sømløs kommunikasjon. For mindre bedrifter tilbyr vi en enklere bedriftsnettløsning til markedets laveste pris, mens større bedrifter kan dra nytte av vårt mer omfattende og avanserte system. Med to bedriftsnettløsninger trenger du ikke å betale for funksjoner du ikke trenger. Begge alternativene gir deg verktøyene du trenger for å jobbe effektivt, selv på fjerntliggende steder.

Pålitelig Telenor-dekning overalt

Hvor enn høstferien tar deg, sikrer vår tilknytning til Telenors nett at du alltid er tilkoblet. Fra fjell til fjord, uansett hvor du velger å sette opp ditt midlertidige kontor, kan du stole på kvalitetsdekningen fra Telenor via SMB Mobil. Alle våre mobilabonnement har også fri fart uten at du trenger å betale ekstra for det.

Fleksibilitet med datapakker

Uansett hvor du befinner deg skal du ha tilgang til pålitelig data. Dersom du skulle trenge mer data i høstferien kan du enkelt oppgradere abonnementet via APP, Min side eller ved å ta kontakt med kundeservice. Vi har flere store datapakker til deg som bruker mye data, feks vårt nyeste mobilabonnement "Ubegrenset SuperRask" som tilbyr fri bruk av data, med hastigheter opptil 3 Mbit/s etter 100 GB. Skulle du trenge mer, kan du oppgradere til vår fastprispakke på 250 GB.

Mobilt Bredbånd for hyttekontoret

For de som ønsker en enda mer stabil og pålitelig nettverksløsning på hytta, er mobilt bredbånd det rette valget. Med Full Fart og Full Telenor-dekning inkludert i alle våre abonnementer, gir mobilt bredbånd deg den beste nettverksopplevelsen, uansett hvor du er. Mobilt bredbånd er perfekt å bruke fra hytta, men fungerer like godt fra bilen eller toget når du får et plutselig behov for å koble deg opp.


6 tips til hvordan du holder mobildatabruken lav på påskeferie

25 mars 2024

Enten du planlegger å tilbringe påskeferien på hytta, utforske en ny by, eller bare nyte vårsolen hjemmefra, kan det være lett å bruke mer mobildata enn vanlig. Høytider som påsken er spesielt datatunge perioder, ofte fordi mange er på reise, deler øyeblikk med venner og familie på sosiale medier, eller søker etter informasjon og underholdning på farten. Med noen enkle tiltak kan du likevel holde databruken i sjakk.

Bidra til en grønnere fremtid med ditt mobilabonnement

05 februar 2024

I en verden som blir stadig mer digital, blir vårt digitale fotavtrykk en viktig del av den samlede miljøpåvirkningen vi har. Hos SMB Mobil har vi lenge erkjent denne utfordringen og søker måter å gjøre en positiv forskjell på. Gjennom vårt nyeste initiativ, tilbyr vi nå en unik mulighet for våre kunder å direkte påvirke miljøet positivt med sitt mobilabonnement.

Vekst og innovasjon hos SMB Mobil

01 desember 2023

Siden oppstarten i 2022 har SMB Mobil ikke bare opplevd en betydelig vekst i antall bedriftskunder, men vi har også skapt en ny dynamikk i det norske bedriftsmarkedet. Med over 4000 bedriftskunder har vi raskt blitt en viktig aktør som tilbyr friske alternativer i et marked dominert av større aktører.

Scroll til toppen